BCL

Σάκοτα: «Πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα καλύτερα για να νικήσουμε τη Βόννη»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ Betsson BC, Ντράγκαν Σάκοτα, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της Ένωσης με τη Βόννη, για τη 2η αγωνιστική του BCL.

Μετά την επιβλητική εντός έδρας νίκη της επί της Καρδίτσας για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan GBL, η ΑΕΚ Betsson BC ταξιδεύει στη Γερμανία για να αντιμετωπίσει τη Βόννη, στο δεύτερο παιχνίδι της για το φετινό BCL.

Δεδομένα δύσκολο το έργο της Ένωσης, κόντρα σε μία ποιοτικότατη ομάδα της γερμανικής BBL, με τον Ντράγκαν Σάκοτα να τονίζει ότι η ομάδα του θα πρέπει να κάνει πολλά πράγματα καλύτερα, για να καταφέρει να διεκδικήσει τη νίκη με αξιώσεις.

Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ Betsson βρίσκεται στο 1-0 μετά τη νίκη της επί της Ραμάτ Γκαν στην πρεμιέρα της φάση των ομίλων, ενώ η Βόννη ηττήθηκε από τη Ρίγα στη Λετονία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ:

«Έχουμε έναν πολύ ισορροπημένο όμιλο στο BCL και στον δρόμο μας έχουμε πλέον δύο σερί αγώνες εκτός έδρας. Θα δούμε πώς θα αντιδράσουμε. Αυτή τη φορά, θα έχουμε αντίπαλο μία ομάδα, που τις τελευταίες τέσσερις μέρες έχει παίξει με δύο γερμανικές ομάδες Ευρωλίγκας.

Η Βόννη νίκησε την Άλμπα, ενώ χθες πάλεψε στο Κύπελλο και παραλίγο να κερδίσει και τη Μπάγερν. Ξέρουμε, ότι είναι πολύ σοβαρή ομάδα, με έναν εξαιρετικό γκαρντ, που μπορεί να σκοράρει απ’ όλες τις θέσεις. Πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα καλύτερα για να κερδίσουμε»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x