Ισπανία

Κοιτάζει με ενδιαφέρον τον Φρίμπονγκ της Λεβερκούζεν η Ρεάλ Μαδρίτης!

Σύμφωνα με γνωστό Γερμανό δημοσιογράφο, η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται για τον δεξιό μπακ-χαφ της Λεβερκούζεν, Γέρεμι Φρίμπονγκ!

Ψωνίζει από... Λεβερκούζεν η Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος για τους Τζόναθαν Τα και Φλόριαν Βιρτς, η ισπανική ομάδα φέρεται να «γλυκοκοιτάζει» και την περίπτωση του Γέρεμι Φρίμπονγκ από τις «ασπιρίνες»!

Ο 23χρονος δεξιός μπακ-χαφ διανύει εξαιρετική σεζόν, έχοντας 10 εμφανίσεις με 1 γκολ και 5 ασίστ για τη Λεβερκούζεν. Η Ρεάλ αναζητά ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας, αφού η μοναδική λύση από το «πάνω ράφι» εκεί είναι ο Ντάνι Καρβαχάλ, ο οποίος όμως θα μείνει έξω για μήνες μετά την τριπλή ρήξη στο δεξιό γόνατο που υπέστη και ουδείς γνωρίζει σε τι κατάσταση θα επανέλθει.

Ο Φρίμπονγκ, που είναι και διεθνής με την Ολλανδία, έχοντας 7 εμφανίσεις, είναι μία από τις λύσεις που εξετάζει για τη θέση η Ρεάλ. Ο παίκτης δεν θέλει να αποχωρήσει τον χειμώνα, ωστόσο έχει στο συμβόλαιό του ρήτρα αποδέσμευσης για το καλοκαίρι του 2025, ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ. Η ενεργή συμφωνία του με τη Λεβερκούζεν έχει διάρκεια μέχρι το 2028.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x