BCL

Μέρα κλήρωσης για τις πέντε ελληνικές ομάδες στο BCL

Μπαίνουν στην κλήρωση (26/06, 12:00) οι πέντε ελληνικές ομάδες (ΑΕΚ Betsson, Περιστέρι bwin, Προμηθέας, Κολοσσός, ΠΑΟΚ), που θα μάθουν τους αντιπάλους τους για τη φάση των ομίλων.

Μαθαίνουν αντιπάλους οι ελληνικές ομάδες για τη φάση των ομίλων και τα προκριματικά του φετινού Basketball Champions League.

Η κλήρωση είναι προγραμματισμένη σήμερα (26/06) στις 12:00, εκεί όπου η ΑΕΚ Betsson, το Περιστέρι bwin, ο Προμηθέας και ο Κολοσσός θα μάθουν τους αντιπάλους τους στους ομίλους, ενώ ο ΠΑΟΚ για τα προκριματικά της διοργάνωσης.

Θυμίζουμε ότι η FIBA γνωστοποίησε χτες (25/06) τα γκρουπ δυναμικότητας, με την ΑΕΚ Betsson να είναι στο 1ο γκρουπ, το Περιστέρι bwin και ο Προμηθέας Πάτρας στο 2ο και ο Κολοσσός Ρόδου στο 4ο.

Οι Θεσσαλονικείς στο γκρουπ των μη πρωταθλητών (3ος και 4ος γύρος) των προκριματικών βρίσκεται στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας μαζί με τη Βόννη.

Αναλυτικά, τα γκρουπ δυναμικότητας στην φάση των ομίλων:

1ο γκρουπ: Τενερίφη, Μάλαγα, Χάποελ Χολόν, Μανρέσα, Μούρθια, Γαλατασαράι, Βίλνιους, ΑΕΚ Betsson
2ο γκρουπ: Περιστέρι bwin, Οστάνδη, Καρσίγιακα, Σομπατέλι, Ιγκοκέα, Ρίγα, Προμηθέας Πάτρας, Τορτόνα
3ο γκρουπ: Σέτσιν, Ρετζιάνα, Ράστα Βέχτα, Τσένιτζ, Μακάμπι Ραμάτ Γκαν, Ναντέρ, Σεντ Κεντέν, Μανίσα
4ο γκρουπ: Βούρτσμπουργκ, FMP, Κολοσσός Ρόδου, Σλασκ Βρότσλαβ, Νικητής 1ου προκριματικού, Νικητής 2ου προκριματικού, Νικητής 3ου προκριματικού, Νικητής 4ου προκριματικού

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x