NBA

Τέλος εποχής για τους Splash Brothers: Αποχωρεί από τους Γουόριορς ο Τόμπσον!

Σύμφωνα με αμερικανικά Μέσα, Γουόριορς και Κλέι Τόμπσον χωρίζουν τους δρόμους τους μετά από 13 χρόνια, με τρεις ομάδες να βρίσκονται στο κόλπο της απόκτησης του 34χρονο σκόρερ!

Τέλος εποχής για τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και τους Splash Brothers!

Μετά από μια... ζωή στους «πολεμιστές», ο Κλέι Τόμπσον αποχωρεί από την ομάδα του Σαν Φρανσίσκο, καθώς οι Γουόριορς δεν του πρόσφεραν ποτέ την πολυπόθητη ανανέωση της συνεργασίας.

Σύμφωνα με τον Σαμς Σαράνια και το «Athletic» μια άκρως επιτυχημένη σχέση φτάνει στο τέλος της, με τον 34χρονο Αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ να βγαίνει για πρώτη φορά στην ελεύθερη αγορά, αναζητώντας το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του.

Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, γερά στο κόλπο της απόκτησής του βρίσκονται οι Λος Άντζελες Λέικερς, Ντάλας Μάβερικς και Λος Άντζελες Κλίπερς, ενώ είναι σίγουρο πως όσο περνούν οι μέρες θα μπουν και άλλοι «μνηστήρες» στο παιχνίδι!

Κάπως έτσι, ο Στεφ Κάρι αναμένεται να μείνει χωρίς τον «αδελφό» του, με τον οποίο και «έχτισαν» μαζί τη δυναστεία των Γουόριορς, κατακτώντας 4 πρωταθλήματα ΝΒΑ (2015, 2017, 2018, 2022).



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x