BCL

Λιμνιάτης: «Ο βαθμός δυσκολίας της κλήρωσης είναι αρκετά υψηλός»

Πώς σχολίασε ο Γιώργος Λιμνιάτης την κλήρωση του Περιστερίου bwin στο BCL.

Στον όγδοο όμιλο βρέθηκε το Περιστέρι bwin στην κλήρωση του Basketball Champions League που πραγματοποιήθηκε στη Γενεύη, όπου θα συναντήσει ξανά την Μούρθια (Ισπανία) με την οποία αναμετρήθηκε στον περσινό μικρό τελικό του Final Four που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι, την Μανίσα (Τουρκία) και την FMP (Σερβία).

Η Μούρθια έφτασε μέχρι τους τελικούς του ισπανικού πρωταθλήματος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, την 6η θέση κατέλαβε η Μανίσα στην Τουρκία, ενώ η FMP αποτελεί μια παραδοσιακή δύναμη του μπάσκετ στη Σερβία.

Μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης ο προπονητής του Περιστερίου Γιώργος Λιμνιάτης, δήλωσε: «Ο βαθμός δυσκολίας είναι αρκετά υψηλός γιατί αντιμετωπίζουμε την Μούρθια που ήταν φιναλίστ του ισπανικού πρωταθλήματος (Liga Endesa), την Μανίσα που τερμάτισε στην 6η θέση του τουρκικού πρωταθλήματος και την FMP που είναι μια παραδοσιακή σερβική ομάδα».

Και συμπλήρωσε: «Το ζητούμενο στο νέο ξεκίνημα της ομάδας μας είναι να αποκτήσουμε μια ταυτότητα και μια δυναμική, γιατί το Περιστέρι ξεκινάει από εντελώς διαφορετική βάση σε σχέση με τα τελευταία χρόνια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x