Γενικά

Το «μπαμ» στον μπασκετικό Ολυμπιακό

Λίγες ώρες απέμεναν για την μεγάλη μάχη της Εθνικής με την Ισπανία και στο inbox του facebook μου έφθασαν τέσσερα μηνύματα: «Τι γίνεται, τους έχουμε τους Ισπανούς;» ανέφερε το ένα από τα τέσσερα. Ελάτε, όμως, που τα άλλα τρία δεν είχαν ανάλογο περιεχόμενο. Η μεταγραφική «κάψα» των Ολυμπιακών κυρίως, αλλά και των Παναθηναικών δεν έχει τελειωμό. Οι μεν ψάχνουν ακόμη τον Ρούντι Φερνάντεθ (και όχι μόνο), οι δε θέλουν έναν πλέι-μέικερ α λά Γιασικεβίτσιους. Γράφει ο Τόλης Κοτζιάς.

Λίγες ώρες απέμεναν για την μεγάλη μάχη της Εθνικής με την Ισπανία και στο inbox του facebook μου έφθασαν τέσσερα μηνύματα: «Τι γίνεται, τους έχουμε τους Ισπανούς;» ανέφερε το ένα από τα τέσσερα. Ελάτε, όμως, που τα άλλα τρία δεν είχαν ανάλογο περιεχόμενο. Η μεταγραφική «κάψα» των Ολυμπιακών κυρίως, αλλά και των Παναθηναικών δεν έχει τελειωμό. Οι μεν ψάχνουν ακόμη τον Ρούντι Φερνάντεθ (και όχι μόνο), οι δε θέλουν έναν πλέι-μέικερ α λά Γιασικεβίτσιους, γιατί ο ίδιος ο Σάρας δεν υπάρχει στα πλάνα εδώ και καιρό. Γράφει ο Τόλης Κοτζιάς.

Για να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο του Τόλη Κοτζιά, αλλά και για να επικοινωνήσετε μαζί του, μπείτε στο Superbasket.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x