Γενικά

Πρίφτης: «Να το αποδείξουμε και στο γήπεδο»

Την πεποίθηση του πως η ομάδα είναι φέτος καλύτερη από πέρσι εξέφρασε ο εκ των συνεργατών του Γιόνας Καζλάουσκας, Δημήτρης Πρίφτης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το «Love Cyprus Basketball Tournament» το οποίο ξεκινά αύριο. Εκτός της Ελλάδος, στο τουρνουά θα πάρουν μέρος επίσης η Ρωσία, η Κροατία και η Γερμανία.

Την πεποίθηση του πως η ομάδα είναι φέτος καλύτερη από πέρσι εξέφρασε ο εκ των συνεργατών του Γιόνας Καζλάουσκας, Δημήτρης Πρίφτης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το «Love Cyprus Basketball Tournament» το οποίο ξεκινά αύριο. Εκτός της Ελλάδος, στο τουρνουά θα πάρουν μέρος επίσης η Ρωσία, η Κροατία και η Γερμανία.

Ο τεχνικός των Κροατών, Γιόζιπ Βράνκοβιτς, δεν έδωσε το «παρών» καθώς η αποστολή των Κροατών φτάνει στην Κύπρο το απόγευμα. Ο Δημήτρης Πρίφτης πήρε τη θέση του Γιόνας Καζλάουσκας, αφού ο Λιθουανός τεχνικός μαζί μ’ όλη την ομάδα έδωσαν το «παρών» σε εκδήλωση της Eurobank που είχε προγραμματιστεί για την ίδια ώρα.


Αναλυτικά οι δηλώσεις των προπονητών

ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΜΠΛΑΤ: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι εδώ με τον κόουτς Μπάουερμαν και τον κόουτς Πρίφτη που είμαστε φίλοι. Ελπίζω αυτό το τουρνουά να γίνει παράδοση. Περάσαμε σπουδαία με την οικογένεια μου στην Κύπρο πριν από λίγες μέρες και χαίρομαι που είμαι και πάλι εδώ. Για μας αυτό το τουρνουά είναι μια πρόκληση. Δεν είμαστε έτοιμοι και πιστεύω ότι όλες οι ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο. Δεν με νοιάζει να χάνω ή να κερδίζω στα φιλικά παιχνίδια. Το θέμα είναι να μαθαίνεις και να βελτιώνεσαι».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ: «Είναι γνωστή η σχέση μας και η φιλία μας με την Κύπρο. Έχει γίνει σπουδαία δουλειά από τους διοργανωτές και είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει ένα τουρνουά υψηλού επιπέδου. Η προετοιμασία πήγε καλά, είμαστε υγιής, θέλουμε να βελτιωνόμαστε και να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει στην Τουρκία. Έχουμε δυο σημαντικές προσθήκες, τον Διαμαντίδη και τον Τσαρτσαρή κι αυτό μας προσδίδει βάθος και ποιότητα. Σίγουρα είμαστε καλύτεροι στη θεωρία, αλλά πρέπει να το δείξουμε και μέσα στο γήπεδο ως ομάδα. Είμαστε ένα σκαλοπάτι καλύτεροι αλλά θα παίξει ρόλο το πώς θα πάμε κι αν θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε τραυματισμούς».

ΝΤΙΡΚ ΜΠΑΟΥΕΡΜΑΝ: «Τι υπέροχη χώρα; Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Έχουμε νέα ομάδα κι αυτό το τουρνουά είναι κρίσιμο για την ανάπτυξή μας. Παίξαμε καλά στο προηγούμενο τουρνουά, αλλά το επίπεδο εδώ είναι πολύ πιο υψηλό. Το να μην έχεις τον Ντιρκ και τον Κέιμαν είναι μεγάλη απώλεια, αλλά έχουμε ταλαντούχους παίκτες και θα τα πάμε καλά. Θέλω να μιλάω γι’ αυτούς που είναι εδώ».

ΝΤΕΜΟΝΤ ΓΚΡΙΝ: «Όλα ως τώρα είναι σπουδαία στη διοργάνωση. Την περασμένη εβδομάδα είχαμε παιχνίδια με ομάδες χαμηλότερου επίπεδου και τώρα θέλουμε να προχωρήσουμε στο δεύτερο βήμα και να δούμε πως θα πάνε και τα νέα παιδιά».

ΧΑΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (Εκπρόσωπος εταιρίας GPK): «Υπόσχομαι ότι θα είναι ένα πετυχημένο και καλά οργανωμένο τουρνουά, ένα τουρνουά που θέλουμε κάθε χρόνο να γίνεται καλύτερο».

ΣΟΦΙΑ ΒΛΑΣΣΗ (Διευθύντρια Επικοινωνίας BWIN): «Είναι τιμή μας να είμαστε επίσημοι χορηγοί αυτού του τουρνουά. Η BWIN είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον αθλητισμό και το αποδεικνύει κάνοντας μεγάλες αθλητικές χορηγίες από το 2005. Η BWIN είναι χορηγός της FIBA και δεν θα μπορούσαμε να λείψουμε απ’ αυτό το γεγονός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x