Γενικά

Στομπέργκας και Γκριν οι Μ.V.P. της 1ης μέρας

Δυο παίκτες μοιράστηκαν τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη, μετά την πρώτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Ο λόγος για τους Σαούλιους Στομπέργκας της Ούλκερ και Γιανίβ Γκριν της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Δυο παίκτες μοιράστηκαν τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη, μετά την πρώτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Ο λόγος για τους Σαούλιους Στομπέργκας της Ούλκερ και Γιανίβ Γκριν της Μακάμπι Τελ Αβίβ, που συγκέντρωσαν 32 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης των παικτών. Ο Στομπέργκας είχε σημαντική συμβολή στη νίκη επί των Σκαϊλάινερς στην Φρανκφούρτη με 82-52, καθώς πέτυχε 20 πόντους (7/11 δίποντα, 6/6 βολές), 14 ριμπάουντ, 4 ασίστ κι 6 κερδισμένα φάουλ. Ο Γκριν ήταν ο πρώτος σκόρερ της Μακάμπι, στη νίκη της με 102-75 επί της Ζαλγκίρις, στο Ισραήλ. Σημείωσε 24 πόντους (8/8 δίποντα, 8/10 βολές), ενώ είχε ακόμη 7 ριμπάουντ, μία ασίστ, ένα κλέψιμο, δύο κοψίματα και 5 κερδισμένα φάουλ.

Τους Στομπέργκας και Γκριν ακολούθησαν στο σύστημα αξιολόγησης των παικτών οι: Φελίπε Ρέγιες (Ρεάλ Μαδρίτης, 30 βαθμοί), Ουίλι Σόλομον (Εφές Πίλσεν, 30 βαθμοί), Λουίς Σκόλα (Ταουγκρές, 28 βαθμοί) και Μάρκους Γκόρι (Μπενετόν Τρεβίζο, 28 βαθμοί).

Επιμέλεια: Δημήτρης Λυμπερόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x