Την εξάλειψη «παθογενειών» που δημιουργούν πρόβλημα στη διεξαγωγή του πρωταθλήματος –όπως το να λαμβάνει χώρα η κλήρωση χωρίς να ‘χει γίνει επικύρωση της βαθμολογίας- έθεσε ως άμεσο στόχο των ανθρώπων του ποδοσφαίρου ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός.

«Θα έχει πολύ ενδιαφέρον η νέα Σούπερ Λίγκα, καθώς ανέβηκαν δύο ομάδες (σ.σ ΑΕΚ και Ηρακλής) με δυναμική. Θα υπάρχει περισσότερος ανταγωνισμός που μόνο καλύτερο σε κάνει. Είναι ευχάριστο και πρέπει να υπάρχει θεμιτός ανταγωνισμός» είπε στο αρχικό του σχόλιο και συμπλήρωσε:

«Δυστυχώς υπάρχουν παθογένειες που πρέπει να τις λύσουμε… χθες. Κάθε χρόνο συζητάμε, ερχόμαστε στην κλήρωση και έχουμε αστερίσκους. Πρέπει να βγαίνουν πιο γρήγορα οι αποφάσεις απ’ τα αρμόδια όργανα για να ξέρουμε τους αντιπάλους μας, όταν πρέπει να τους μαθαίνουμε. Πρέπει να τα ξεπεράσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να μην λέμε τα ίδια κάθε χρόνο».

Όσο για το πώς βλέπει τη δική του ομάδα: «Νομίζω πως δεν έχει μεγάλο νόημα η κλήρωση, αφού θα παίξουμε με όλους. Έχουμε δείξει πως έχουμε δυναμική στο Περιστέρι, εκμεταλλευόμαστε την έδρα μας και αυτό θέλουμε να κάνουμε και του χρόνου. Η σειρά δεν παίζει ρόλο. Δυστυχώς λόγω και της κατάστασης της χώρας δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμα τον μεταγραφικό μας σχεδιασμό. Τις επόμενες μέρες ελπίζω πως θα τελειώσει, θα κοιτάξουμε να κλείσουμε τις υποχρεώσεις μας και ο κόουτς να έχει όλους στη διάθεσή του».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube