Stoiximan Super League

Άρης-Λαμία: Τεστ αποδείξεων για τους «κίτρινους» στην… επιστροφή του Βόκολου

Με φόρα από τα δύο σερί νικηφόρα ντέρμπι, ο Άρης φιλοξενεί τη Λαμία με τον Λεωνίδα Βόκολο να επιστρέφει στον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Τεστ αποδείξεων για τον Άρη, νέο ξεκίνημα για τη Λαμία! Οι «κίτρινοι» έρχονται με φόρα από τα δύο σερί νικηφόρα ντέρμπι απέναντι σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και υποδέχονται για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League (20:00, Novasports, bwinΣΠΟΡ FM, www.sportfm.gr) τους Φθιωτούς, οι οποίοι θα παραταχθούν με τον Λεωνίδα Βόκολο στον πάγκο, με τον Έλληνα κόουτς να επιστρέφει στην ομάδα του.

Η κατάσταση των δύο ομάδων είναι εκ διαμέτρου αντίθετη. Ο μεν Άρης βρίσκεται στην 4η θέση με 11 βαθμούς, όντας στο -3 από την κορυφή και δείχνει ικανός να μπει σφήνα στα playoffs. Η δε Λαμία είναι στην 11η θέση, έχει 5 πόντους και είναι στο +1 από τον πάτο της βαθμολογίας, αγνοώντας τη νίκη από την πρεμιέρα.

Μόλις το τρίτο του εντός έδρας ματς θα δώσει ο Άρης, έχοντας διαφορετικά αποτελέσματα προηγουμένως. Μία ισοπαλία (1-1) με τον Asteras AKTOR και μία νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό (2-1). Κολλητά τρίποντα με καλές εμφανίσεις για το σύνολο του Άκη Μάντζιο, τόσο εντός με τους ερυθρόλευκους όσο και εκτός με τον ΠΑΟΚ (0-1). Η τριάδα του άξονα Μόντσου, Σιφουέντες, Μανού Γκαρθία αποτελεί τη δύναμη της ομάδας, όπως και η ομοιογένεια της αμυντικής γραμμής που έχει ελάχιστες αλλαγές.

Ο Άκης Μάντζιος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Φραν Βέλεθ, τον Σαβέριο και τον Ζουλ, καθώς επίσης και τους Παναγίδη, Αγοραστό, Κυριαζή.

Αναλυτικά η αποστολή: Κουέστα, Σίντκλεφ, Μάγιο, Μοντόγια, Φατόρε, Φρίντεκ, Χουάνκαρ, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ροζ, Νταρίντα, Σιφουέντες, Μόντσου, Πάρντο, Μάνου Γκαρθία, Σίστο, Σουλεϊμάνοφ, Ντιαντί, Κουάισον, Σαμόρα, Μορόν, Φετφατζίδης.

Η Λαμία με τη σειρά της παρότι ξεκίνησε εντυπωσιακά με νίκη στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού (1-2) και ισοπαλία στην «OPAP Arena» απέναντι στην ΑΕΚ (1-1), στη συνέχεια ήρθαν τρεις ήττες και ένα «Χ». Όλα αυτά έφεραν και την απόλυση του Μαρίνου Σατσιά, ο οποίος πάντως είχε να διαχειριστεί ένα ρόστερ με παίκτες χαμηλότερου επιπέδου από την περσινή ομάδα. Η δουλειά του πάντως φάνηκε, αλλά δεν έφτανε για τη διοίκηση, η οποία αποφάσισε να τον αντικαταστήσει με τον Λεωνίδα Βόκολο. Ο Έλληνας τεχνικός είναι γνώριμος στους «κυανόλευκους», τους χάρισε μια ιστορική στιγμή με την είσοδο στην εξάδα την περασμένη σεζόν αλλά φέτος τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.

Στην πρώτη του αποστολή μετά την επιστροφή του, ο Βόκολος δεν συμπεριέλαβε τους Βλαχομήτρο και Φουρτάδο.

Αναλυτικά η αποστολή: Ρατόν, Κόστιτς, Σουρδής, Ντεντάκης, Σαραμαντάς, Αντράντε, Γκοτζαμανίδης, Σάντμπεργκ, Ρινγκ, Βιτλής, Σιόβας, Ραντόνια, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Νούνιες, Μέκιτς, Μπίκοβ, Αθανασακόπουλος, Δοϊρανλής, Γκίντο, Ενρίκεζ, Σιμόνι.


ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

Άρης: Κουέστα - Μοντόγια, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φρίντεκ - Σιφουέντες, Μόντσου, Γκαρθία - Ντιαντί, Μορόν, Σίστο.
Λαμία: Κόστιτς - Ενρίκες, Κορνέζος, Λέο, Ραντόνια - Γιαννούτσος, Νούνιες - Ρινγκ, Γκίντο, Μέκιτς - Σιμόνι.

Διαιτητής: Ζαμπάλας
Βοηθοί: Κόλλιας, Κομισοπούλου
Τέταρτος: Τσαγκαράκης
VAR: Τζήλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x