Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, συζητώντας με τους Τάσο Νικολόπουλο-Νίκο Ζέρβα, για την πολυαναμενόμενη επιστροφή του Μπράντον Τόμας, αλλά και για την πολύ καλή εικόνα που παρουσιάζει μέχρι στιγμής ο Μαντί Καμαρά.

Ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ ξεκίνησε λέγοντας:
«Την Πέμπτη θα προπονηθεί και πάλι η ομάδα. Από τότε θα ξεκινήσει η ανυπομονησία για την επιστροφή του Μπράντον Τόμας που λείπει εδώ και 1,5 μήνα περίπου. Μετά από μία κλωτσιά δεν μπορούσε να πατήσει το πόδι του και ο Ισπανός είναι σκληρό καρύδι αλλά και πάλι τον έχει κρατήσει για πολύ καιρό εκτός αυτό το χτύπημα. Η απουσία του έχει στοιχήσει στην ομάδα. Ίσως όχι τα γκολ του, αλλά ο χαρακτήρας και κυρίως η άμυνα που ασκεί στους αντίπαλους αμυντικούς, αυτό είναι που έχει λείψει από τον ΠΑΟΚ».

Στη συνέχεια ανέφερε πως το ρόστερ του Δικεφάλου έχει «αδειάσει» με τους ποδοσφαιριστές έλληνες και ξένους να φεύγουν για τις εθνικές του ομάδες, τονίζοντας πως οι Κόλεϊ και Καμαρά έχουν τα πιο μακρινά ταξίδια, κάτι που πάντα προκαλεί ανησυχία.

Τέλος υπογράμμισε πως η παρουσία του Καμαρά μέχρι στιγμής είναι εξαιρετική, σε αντίθεση με τον Μπακαγιόκο που ακόμη θέλει χρόνο:
«Ο Καμαρά μέχρι στιγμής αποτελεί έναν εκ των πολυτιμότερων της ομάδας. Έχει μεγάλη ποιότητα και σε κρίσιμες στιγμές κάνει το βήμα μπροστά και καθαρίζει. Ο Μπακαγιόκο από την άλλη πλευρά δεν έχει ξεκινήσει τόσο καλά, κάτι που προκαλεί προβληματισμό».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.