Άλλο ένα εμπόδιο καλείται να ξεπεράσει ο ΠΑΟΚ στη μάχη που δίνει για να παραμείνει στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας.

Η προσπάθεια είναι δύσκολη και για αυτό τον λόγο ο «Δικέφαλος του Βορρά» καλείται να υπερβεί εαυτόν, αφήνοντας στην άκρη τους τραυματισμούς και την κούραση των παικτών στο σημερινό παιχνίδι με την Κέρκυρα στην Τούμπα (17:15, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Άγγελος Αναστασιάδης θα παρατάξει τους Θεσσαλονικείς χωρίς τους Τζιόλη και Μακ, ενώ έχει στείλει το μήνυμα στους Μαντούρο και Μάρτενες ότι πλέον δεν υπολογίζεται. Παράλληλα, ενοχλήσεις αισθάνεται και ο Ιτάντζ.

Με αυτά τα δεδομένα ο έμπειρος τεχνικός καλείται να χρησιμοποιήσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα κόντρα στους «Φαίακες» που αποτελεί έναν δυνατό αντίπαλο για οποιαδήποτε ομάδα.

Όλα δείχνουν ότι ο Γλύκος θα υπερασπιστεί την «ασπρόμαυρη» εστία, ενώ μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλλας και Σπυρόπουλος.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Κάτσε και ο Γκολάσα, ενώ ο Σαλπιγγίδης και ο Τζανδάρης θα είναι στα πλάγια. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Αθανασιάδης και Περέιρα.

Η αποστολή, όπως συνηθίζει ο κ. Αναστασιάδης, θα ανακοινωθεί σήμερα το πρωί, με τις προαναφερθείσες απουσίες.

Προϊστορία

Μόλις μία φορά δεν έχει ο ΠΑΟΚ καταφέρει να επικρατήσει της Κέρκυρας. Συγκεκριμένα, στις 26 Νοεμβρίου 2011 οι Θεσσαλονικείς είχαν έρθει ισόπαλοι με τους νησιώτες για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ στα υπόλοιπα τέσσερα ματς που έχουν γίνει στην Τούμπα ο «Δικέφαλος του Βορρά» μετράει ισάριθμες νίκες.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα

23/02/13 ΠΑΟΚ-Κέρκυρα 3-1
26/11/11 ΠΑΟΚ-Κέρκυρα 0-0
17/04/11 ΠΑΟΚ-Κέρκυρα 2-0
04/11/06 ΠΑΟΚ-Κέρκυρα 1-0
19/09/04 ΠΑΟΚ-Κέρκυρα 1-0

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.