Stoiximan Super League

Πετράκης: «Eίμαι υπερήφανος που δουλεύω σε αυτό το club - Απαγορεύεται να χάσουμε τον δρόμο μας»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης, μετά την σπουδαία νίκη της ομάδας του επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι με σκορ 2-0.

Aκόμη μια σπουδαία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο Παναιτωλικός ο οποίος μετά την ΑΕΚ, καθάρισε και τον Ατρόμητο, με σκορ 2-0 στο Περιστέρι, ανεβαίνοντας στη 2η θέση της Stoiximan Super League έπειτα από 8 αγωνιστικές.

Μετά το τέλος του ματς, οι παίκτες, αλλά και ο προπονητής της ομάδας του Αγρινίου, Γιάννης Πετράκης, αποθεώθηκαν από τους περίπου 400 οπαδούς του Παναιτωλικού που βρέθηκαν στο Περιστέρι, με τον Έλληνα τεχνικό να δηλώνει υπερήφανος που δουλεύει στο συγκεκριμένο club:

Aναλυτικά:
«Δεν το αλλάζω αυτό με τίποτα (σ.σ: το ότι ο κόσμος φώναζε το όνομά του). Αυτά που μένουν είναι τα συναισθήματα και δεν πρόκειται να ξεχαστούν. Στο ξεκίνημα ο Ατρόμητος είχε πλήρη έλεγχο. Δεν είχαμε την εικόνα που θέλαμε. Φυσιολογικό, παίζει και ο αντίπαλος. Μετά ισορροπήσαμε και ελέγχαμε το παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρίες, βάλαμε δύο γκολ. Απειληθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο δεν θυμάμαι κάποια φάση. Μπράβο στα παιδιά.

Νιώθω χαρούμενος που δουλεύω σε αυτό το club. Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή πορεία. Απαγορεύεται να χάσουμε τον δρόμο μας. Πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά. Όλα στην ζωή έχουν μία σειρά. Παίζουμε καλή άμυνα αλλά είμαστε ομάδα με δημιουργία, παραγωγή φάσεων. Και να μη σκοράρουμε δημιουργούμε προϋποθέσεις. Πρέπει να είμαστε μία ισορροπημένη ομάδα».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x