Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Πολύ δύσκολο το έργο του Αλμέιδα για το ποιοι θα μπουν αποστολή - Προβάδισμα ο Γκαρσία έναντι του Πιερό»

Ακούστε τα τελευταία νέα της ΑΕΚ όπως τα μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης, μερικές ώρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι των «Δικεφάλων»!

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι των «Δικεφάλων» (20/10, 20:30), μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης!

Αρχικά, στάθηκε στο πόσο δύσκολο είναι για τον Ματίας Αλμέιδα να καταλήξει στους παίκτες που θα απαρτίσουν την αποστολή της ομάδας του για το μεγάλο ματς, λόγω των πάρα πολλών επιλογών που έχει στη διάθεσή του ο Αργεντινός τεχνικός, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στα πλάνα ενδεκάδας, τονίζοντας ότι ο Λιβάι Γκαρσία έχει προβάδισμα για την κορυφή της επίθεσης έναντι του Πιερό.

Επιπλέον, πρόσθεσε ότι μια ενδεχόμενη ήττα δεν θα φέρει την καταστροφή στην ΑΕΚ, η οποία πάντως έχει μεγαλύτερο «πρέπει» σε σύγκριση με τον αντίπαλό της, αφού θέλει τη νίκη για να μην μπει σε νέο κύκλο γκρίνιας και εσωστρέφειας.

Τέλος, μίλησε για τη θετική παράδοση που έχει δημιουργήσει η Ένωση στα εντός έδρας ντέρμπι της, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Αλμέιδα έχει βρει τα... κουμπιά της ομάδας του σε αυτά τα μεγάλα ματς.

Ακούστε το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x