Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Ο Λουτσέσκου ξαναχτίζει τη νοοτροπία στον ΠΑΟΚ - Δίλημμα για τον παρτενέρ του Κετζιόρα στα στόπερ»

Ακούστε το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπως το μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο ρεπόρτερ του σταθμού, αναφέρθηκε στις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για την αποστολή, τονίζοντας ότι ο Κωνσταντέλιας παρά την ίωση που τον ταλαιπώρησε, βρέθηκε σε αυτή, αλλά δύσκολα θα ξεκινήσει βασικός στην OPAP Arena, ενώ σημείωσε ότι η επιστροφή του Μπράντον Τόμας, έφερε το αναγκαστικό... κόψιμο του Ταρίκ Τισουντάλι από την 22αδα.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στο ότι ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας, έχει μπει στη διαδικασία της... επανάκτησης της νοοτροπίας της ομάδας, αλλά και της δικαιοσύνης, βάσει ρόστερ, ενώ πρόσθεσε ότι ειδικά μετά τις διακοπές των εθνικών ομάδων ο Ρουμάνος τεχνικός, εμπιστεύεται κυρίως εκείνους με τους οποίους δούλευε.

Τέλος ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, υπογράμμισε ότι υπάρχει δίλημμα για τον παρτενέρ του Κεντζιόρα στο κέντρο της άμυνας, ενώ σημείωσε ότι είναι σχεδόν απίθανο να αγωνιστεί ο Μαντί Καμαρά, αφού ήταν ο τελευταίος διεθνής παίκτης που επέστρεψε στη Νέα Μεσημβρία.

Ακούστε το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x