Γενικά

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Άλωσε την Οστράβα πριν την Τούμπα η Βικτόρια Πλζεν

Mε σπασμένα φρένα πριν την Τούμπα η Βικτόρια! Λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ η ομάδα του Πλζεν πέτυχε μια ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα Τσεχίας επικρατώντας άνετα 3-1 στην Οστράβα!

Με ψυχολογία στα ύψη η Βικτόρια Πλζεν, ετοιμάζεται για... Τούμπα!

Η ομάδα του Μίροσλαβ Κούμπεκ ήταν κυνική στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής του τσεχικού πρωταθλήματος, το οποίο μετέτρεψε σε... περίπατο, επικρατώντας 3-1 στην έδρα της Μπάνικ Οστράβα!

Μάλιστα η Βικτόρια Πλζεν βρέθηκε να προηγείται 2-0 από το πρώτο ημίχρονο με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντού! Ο Γκανέζος στράικερ στο 5' με... παλικαρίσια ενέργεια άνοιξε το σκορ, ενώ στο 43' με τρομερή κεφαλιά έδωσε ηχηρό προβάδισμα στην ομάδα του με σκορ 2-0.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Πλζεν, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα ωστόσο η Μπάνικ Οστράβα, κατάφερε να την... αγχώσει με το τέρμα του Σιν στο 87'! Στο 90' όμως ο Γίρκα κλείδωσε τη νίκη για την Βικτόρια Πλζεν διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Θυμίζουμε ότι η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου στις 19:45 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x