Τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του συνεχίζει με την... πλάτη στον τοίχο το Περιστέρι. Η ομάδα του Γιώργου Λιμνιάτη φιλοξενείται από τη Μανίσα στο «Muradiye Sports Hall» για την 3η αγωνιστική του Basketball Champions League (19:00, COSMOTE SPORT 4).

Οι «κυανοκίτρινοι» δεν έχουν μπει καθόλου καλά στη διοργάνωση, καθώς ηττήθηκαν τόσο από την FMP στο Βελιγράδι όσο και από τη Μούρθια εντός έδρας. Το Περιστέρι, επομένως, έχει ένα μεγάλο «πρέπει» για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς ενδεχόμενη ήττα θα το στείλει στο 0-3 και θα του αφήσει ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης σε επόμενη φάση.

Το θετικό νέο είναι πως η ομάδα των δυτικών προαστίων έδειξε μεγάλη πρόοδο στις εγχώριες υποχρεώσεις της. Συγκεκριμένα, προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες, μία εντός έδρας κόντρα στον Πανιώνιο και ένα σπουδαίο «διπλό» στην έδρα του Αμαρουσίου. Το Περιστέρι έχει, λοιπόν, ψυχολογία, και καλείται να τη δείξει απέναντι στην πρωτοπόρο του ομίλου.

Από την άλλη, το 2-0 ρεκόρ της Μανίσα δεν λέει όλη την αλήθεια. Οι δύο νίκες αυτές ήρθαν με πρωταγωνιστή τον Σέιμπεν Λι, ο οποίος μέτρησε 36 και 43 πόντους αντίστοιχα, ωστόσο πλέον έχει πάρει μεταγραφή στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Στα δύο παιχνίδια χωρίς αυτόν στην Τουρκία, η Μανίσα μέτρησε ισάριθμες ήττες από Νταρουσάφακα και Πέτκιμσπορ.

Σχετικά με τις απουσίες, αμφίβολος είναι ο Νεοκλής Αβδάλας, που αποχώρησε από την αναμέτρηση με το Μαρούσι κουτσαίνοντας, αφού πρώτα γύρισε τον αστράγαλό του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube