BCL

Σιγάλας: «Σε κάθε ματς προσπαθούμε να ‘χτίζουμε’ κάτι καλύτερο»

Στη βελτίωση του Κολοσσού από παιχνίδι σε παιχνίδι στάθηκε ο Γιώργος Σιγάλας μετά την ήττα από την Τενερίφη για την τρίτη αγωνιστική του ΒCL.

Ο Γιώργος Σιγάλας τόνισε πως ο ίδιος είπε στους παίκτες του Κολοσσού πως κράτησαν κάποια θετικά στοιχεία από το ματς με την Τενερίφη, όπως για παράδειγμα την άμυνα πάνω στα ατού μιας σπουδαίας ομάδας και περιμένει να δει καις συνέχεια τα ίδια πράγματα.

Αναλυτικά: «Είπα στα παιδιά στα αποδυτήρια ότι είχαμε κάποια καλά πράγματα να κρατήσουμε από το ματς. Αυτός ήταν ο στόχος μας. Όλοι ξέρουμε ποια είναι η Τενερίφη. Στόχος μας είναι σε κάθε ματς είτε νικάμε, είτε χάνουμε, να ‘χτίζουμε’ κάτι καλύτερο.

Σήμερα, επίσης, για παράδειγμα ήταν κάτι θετικό ότι κρατήσαμε την Τενερίφη κοντά στους 70 πόντους. Αυτό, δεν έγινε κατά τύχη, καθώς προσπαθήσαμε πολύ στην άμυνα. Οπότε, θα προσπαθήσουμε να ‘χτίσουμε’ πάνω σε αυτό και να γίνουμε καλύτεροι».

Ο Αντριου Γκάουντλοκ συμπλήρωσε πως: «Παλέψαμε σκληρά. Η Τενερίφη είναι μία πολύ καλή ομάδα και ξέραμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολα για εμάς. Θα κρατήσουμε τα θετικά από αυτό το παιχνίδι. Προφανώς, δεν θέλαμε να χάσουμε, αλλά θα κρατήσουμε τα καλά και θα ‘χτίσουμε’ πάνω σ’ αυτά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x