BCL

«Κατέρρευσε» ο Κολοσσός απέναντι στη Τενερίφη που πέρασε… αέρα από τη Ρόδο!

Ο Κολοσσός έδωσε τη δική του «μάχη» απέναντι στη Τενερίφη όμως οι Ισπανοί βρήκαν τα «κουμπιά» του και με μία εξαιρετική εμφάνιση πήραν εύκολα τη νίκη και με βαρύ σκορ (71-47).

Ο Κολοσσός δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη απέναντι στην ανώτερη Τενερίφη και με τρομακτική εμφάνιση οι Ισπανοί νίκησαν με 71-47 για την 2η αγωνιστική του Champions League.

Ο Κολοσσός έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα στη φετινή σεζόν τόσο εντός όσο και εκτός των συνόρων καθώς μετράει μόνο ήττες στα πρώτα του τέσσερα παιχνίδια. Ειδικά όμως στο BCL φαίνεται αρκετά η ανωτερότητα των αντιπάλων του, καθώς αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη βαριά ήττα μετά και το 84-54 (01/10) από την Σεντ Κουεντίν στην πρεμιέρα. Αυτό όμως δεν αποτρέπει τους παίκτες του από το να καταθέτουν την ψυχή τους μέσα στο παρκέ.

Ιδιαίτερα ανταγωνιστικός εμφανίστηκε στο ξεκίνημα της αναμέτρησης ο Κολοσσός διατηρώντας την Τενερίφη σε χαμηλά επίπεδα σκοραρίσματος, με την αμυντική του λειτουργία να είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Η πρώτη περίοδος έληξε με το 15-13 υπέρ των Ισπανών.



Καταστροφικό όμως ήταν το 2ο δεκάλεπτο εκεί όπου οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν σε καμία γραμμή του γηπέδου να σταθούν σε ικανοποιητικό βαθμό. Η Τενερίφη σκόραρε μέσα σε 10 λεπτά 25 πόντους σε αντίθεση με τον Κολοσσό που πέτυχε μόλις οκτώ, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια και ο φωτεινός πίνακας έδειχνε 40-21.



Στην επανέναρξη η επιθετική εικόνα του Κολοσσού βελτιώθηκε αισθητά, όμως η άμυνα δεν κατάφερε να σταματήσει τους Ισπανούς που μπορούσαν με άνεση να βρουν τον δρόμο προς την αντίπαλη μπασκέτα, με την διαφορά πριν την έναρξη της 4ης και τελευταίας περιόδου να βρίσκεται στο +18.

Στο φινάλε οι δύο ομάδες έριξαν αισθητά την απόδοση τους και επικεντρώθηκαν στο ανασταλτικό κομμάτι και περίμεναν απλώς να ακούσουν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή με το σκορ να σταματάει στο 71-47.

Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Σερμαντίνι που σκόραρε συνολικά 17 πόντους, ενώ από πλευράς Κολοσσού ο Γκούντελοκ πέτυχε συνολικά 10.

Τα δεκάλεπτα: 13-15, 21-40, 41-59, 47-71

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x