Με τη συμμετοχή του Προμηθέα θα διεξαχθεί και φέτος το Νext Generation Tournament, στο οποίο συμμετέχουν 24 ομάδες U18 από 13 διαφορετικές χώρες.

Οι συμμετέχουσες ομάδες α χωριστούν σε τρία διαφορετικά γκρουπ σε Μόναχο, Βελιγράδι και Βαλένθια και ο κάθε όμιλος θα αποτελείται από οκτώ ομάδες. Η πρώτη ομάδα από κάθε γκρουπ θα περάσει κατευθείαν στην τελική φάση της διοργάνωσης ενώ θα προστεθούν ακόμη πέντε ομάδες με την καλύτερη επίδοση.

Ο Προμηθέας Πάτρας θα βρεθεί στον 2ο όμιλο όπου θα διεξαχθεί στο Μόναχο (22-24/1/21) και θα τεθεί αντιμέτωπος με τις εξής ομάδες: Μπάγερν, Ρεάλ, Σαραγόσα, Μπρνο, CFBB Παρί, Στελατζούραe και Ζαλγκίρις.

Στον 1ο όμιλο που θα λάβει χώρα στη Βαλένθια (27-29/12/20) θα αναμετρηθούν οι Βαλένθια, Μπαρτσελόνα, Γκραν Κανάρια, Μάλαγα, Βιλερμπάν, Ναντέρ, Ουλμ και Βενέτσια ενώ στον 3ο όμιλο που θα γίνει στο Βελιγράδι (21-23/2/21) θα συμμετάσχουν οι Παρτιζάν, Ερυθρός Αστέρας, Mega SoccerBet Belgrade, Μπουντούτσνοστ, Τσεντεβίτα Ολίμπια, Λοκομοτίβ Κουμπάν, Μακάμπι και και Κλουζ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube