Η σύνθεση της αποστολής και η συμμετοχή του Ορμπελίν Πινέδα στην ενδεκάδα είναι τα μεγάλα ερωτηματικά για την ΑΕΚ εν όψει του αποψινού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Από υγεία σφύζουμε, η ΑΕΚ είναι η μόνη ομάδα με λευκό ιατρικό δελτίο. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η αποστολή. Υπάρχουν παίκτες που μπορεί να συζητάμε για ενδεκάδα και τελικά να μείνουν εκτός αποστολής. Ο Μαρσιάλ είναι έτοιμος και θα είναι στην αποστολή, ενώ και ο Λαμέλα είναι έτοιμος. Θεωρώ δεδομένο ότι θα είναι και ο Πιερό στην 20άδα, γιατί έχει άλλα χαρακτηριστικά από Λιβάι και Μαρσιάλ», σημείωσε.

Αναφορικά με τις επιλογές για την ενδεκάδα είπε: «Φαβορί για τη θέση του φορ είναι ο Γκαρσία, εκτός κι αν έχει κάτι άλλο στο μυαλό του ο Αλμέιδα. Στην άμυνα θα παίξει ο Μουκουντί αντί του Κάλενς, στο κέντρο θεωρώ σίγουρο τον Σιμάνσκι και τον Περέιρα. Στον Πινέδα θα βάλω ένα ερωτηματικό γιατί είναι με μιάμιση προπόνηση. Αν δεν παίξει, υπάρχουν πολλές επιλογές, από το να παίξει ο Γιόνσον που το βλέπω πιο δύσκολο, μέχρι και Λιούμπισιτς ή Λαμέλα. Στα άκρα βλέπω τον Κοϊτά σίγουρα και δεξιά λογικά θα είναι ο Ελίασον».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.