Το γκολ που πέτυχε ο Στέφανο Ναπολεόνι στην αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Απόλλωνα, ψηφίστηκε ως το καλύτερο της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας και το πρωί της Παρασκευής (07/02), ο Ιταλός επιθετικός παρέλαβε το βραβείο του.

« Όταν παίζουμε μαζί με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, συνεργαζόμαστε πολύ καλά και κάνουμε ωραία πράγματα. Με τον Απόλλωνα μου έκανε μια φανταστική ασίστ, εγώ μπήκα με τα χίλια στη φάση και πέτυχα το γκολ. Δεν προλαβαίνεις να σκεφθείς κάτι εκείνη την στιγμή και το γκολ ήρθε με την έμπνευση της στιγμής. Ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε, μου δίνει κίνητρο για περισσότερα βραβεία στο μέλλον. Αφιερώνω το γκολ στην οικογένειά μου που είναι στην Ελλάδα αυτές τις μέρες και μου συμπαραστάθηκε» ήταν τα λόγια του ποδοσφαιριστή λίγο μετά τη βράβευσή του.

Την απονομή έκανε η Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος Κάτια Κοξένογλου, η οποία δήλωσε: «Είναι σημαντικό που οι παίκτες μας διακρίνονται, δείχνει ότι ο κόσμος τους αγαπάει και επιβραβεύει την προσπάθεια που κάνουν. Η ομάδα μας πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία τους τελευταίους μήνες και πιστεύω ότι στο τέλος της χρονιάς θα έχουμε καταφέρει περισσότερα από πέρσι».

Μπήκε ο Ναπολεόνι, εκτός ο Ιγκλέσιας

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου για την κυριακάτικη (09/02, 15:00) αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι. Ο Ναπολεόνι προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Παπαδόπουλος έκανε θεραπεία. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο.

** Όπως αποφάσισε το τεχνικό επιτελείο, ο Ιγκλέσιας θα εκτίσει την ποινή του (7 κίτρινες κάρτες) στους αγώνες με Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι ενδεκάδες του Athens Kallithea - Asteras AKTOR

Οι ενδεκάδες στο Πανσερραϊκός-ΟΦΗ

Αποστολάκης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Υπερέχει τακτικά ο Ολυμπιακός, καλύτερος στα μεγάλα ματς ο Παναθηναϊκός»

Τσέριν: «Είναι η στιγμή που πρέπει να δείξουμε τις δυνατότητες μας - Ο Παναθηναϊκός και η Αθήνα είναι το σπίτι μου»

Τσακίρης: «Να μην... πυροβολεί τα πόδια της η ΑΕΚ – Έχει δεχθεί 24 κάρτες, απαράδεκτος ο Πουλικίδης»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έχει 77% θετικά αποτελέσματα στο ΟΑΚΑ ως φιλοξενούμενος»

Αθανασίου: «Έχει μία μεγάλη ευκαιρία απόψε ο Παναθηναϊκός, που δεν πρέπει να αφήσει να πάει χαμένη»

Συνελήφθη security στο «Κλ. Βικελίδης» επειδή άφησε οπαδό να μπει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο

Τσορμπατζόγλου: «Πιεσμένος ο ΠΑΟΚ λόγω των κακών αποτελεσμάτων-Αρκετές αλλαγές ο Λουτσέσκου»

Τσανάκας: «Το μομέντουμ είναι με τον Ολυμπιακό, αλλά πρέπει να φανεί και μέσα στο γήπεδο»