Μπορεί η Ρεάλ να πέρασε νικηφόρα από το ΣΕΦ, αλλά στα αποδυτήρια το κλίμα ήταν βαρύ λόγω του τραυματισμού του Άντονι Ράντολφ. Στα μέσα της τρίτης περιόδου και σε μια ανύποπτη φάση το πόδι του «κόλλησε» πίσω και αποχώρησε σφαδάζοντας από το παρκέ, χωρίς να μπορεί να πατήσει το πόδι του.

Στις τάξεις της «βασίλισσας» υπάρχει έντονη ανησυχία πως έχει υποστεί ρήξη αχιλλείου. Αν επιβεβαιωθεί από τις εξετάσεις που θα γίνουν σήμερα, θα επιστρέψει πλέον την επόμενη σεζόν. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η απόκτηση αντικαταστάτη.

Στο πλευρό του Αμερικανού (με σλοβενικό διαβατήριο) πάουερ φόργουορντ βρίσκονται όλοι οι συμπαίκτες του και το εξέφρασαν με μηνύματα στο Twitter. «Το αποτέλεσμα περνά σε δεύτερο πλάνο. Μείνε δυνατός, Άντονι», έγραψε ο Σέρχιο Γιουλ. «Είμαστε όλοι μαζί σου», ανέφερε ο Ρούντι Φερνάντεθ. «Ο αδερφός μου όταν είναι καυτός δεν τον σταματά κανείς. Ούτε τώρα θα τον σταματήσει αυτό που έπαθε», επισήμανε ο Έντι Ταβάρες. «Δύναμη, Άντονι, θα επιστρέψεις πιο δυνατός», τόνισε ο Φελίπε Ρέγες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube