Αντιμέτωπος με σοβαρές επιπτώσεις στην πατρίδα του βρίσκεται ο Νίκολα Βούτσεβιτς, ο οποίος φαίνεται πως έχει εμπλακεί σε ένα περίεργη και αρκετά σοβαρή κατάσταση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με Μέσα του Μαυροβουνίου, ο 33χρονος σέντερ των Σικάγο Μπουλς κινδυνεύει να χάσει την υπηκοότητα της πατρίδας του (!), καθώς, πριν από περίπου τρεις εβδομάδες απέκτησε εκείνη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Η σχετική νομοθεσία της χώρας των Βαλκανίων απαγορεύει σε οποιονδήποτε πολίτη της να έχει διπλή υπηκοότητα...

Όπως αναφέρουν σχετικά οι αρμόδιες αρχές, θα διεξαχθεί έρευνα για το τι ακριβώς έχει συμβεί, με το ενδεχόμενο ο Βούτσεβιτς να χάσει την υποκοότητα του Μαυροβουνίου να είναι πλέον ορατός.

«Για όλα τα πρόσωπα που διαπιστώνεται ότι απέκτησαν οικειοθελώς, εκτός από την ιθαγένεια του Μαυροβουνίου, την υπηκοότητα άλλης χώρας μετά τις 3 Ιουνίου 2006, σύμφωνα με το άρθρο 24 παράγραφος 4 του νόμου για την ιθαγένεια του Μαυροβουνίου, το Υπουργείο Δικαιοσύνης θα κινήσει αυτεπαγγέλτως η διαδικασία για την απώλεια της ιθαγένειας του Μαυροβουνίου με τη ισχύ του νόμου», αναφέρουν σχετικά οι Αρχές με βάση τη νομοθεσία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube