Ευρώπη

Για ό,τι καλύτερο κόντρα στην πανίσχυρη Μπερσίν ο Ολυμπιακός

Τις υποχρεώσεις της στην Ευρωλίγκα συνεχίζει η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού, η οποία υποδέχεται την τουρκική Μερσίν στο ΣΕΦ στις 18:30 για την τρίτη αγωνιστική.

Μετά το ρεπό του σαββατοκύριακου στην Α1 μπάσκετ γυναικών, η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού επιστρέφει στην Ευρωλίγκα, υποδεχόμενη στις 18:30 την ισχυρή τουρκική Μερσίν για την τρίτη αγωνιστική της διοργάνωσης.

Ο Θάνος Νίκλας τόνισε πως: «Δύσκολο παιχνίδι το αυριανό, καθώς παίζουμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα του ομίλου, που έχει στόχο την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί, να διεκδικήσουμε σε κάθε κατοχή το καλύτερο και να βελτιωθούμε σαν ομάδα. Είναι μια περίοδος που έχει συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια για εμάς, όμως δεν έχει αλλάξει τίποτα σε σχέση με τους στόχους μας. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και σαν ομάδα, θα παλέψουμε για αυτό».

Η Ευγενία Κολλάτου συμπλήρωσε πως: «Αντιμετωπίζουμε την Μερσίν, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Euroleague. Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, πιθανόν και φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Παρόλα αυτά, εμείς πρέπει να βγάλουμε αντίδραση και να είμαστε ανταγωνιστικές μετά τις συνεχόμενες ήττες μας. Θα δώσουμε όλες το 100% μας για να έχουμε ένα όμορφο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x