Να αποσύρει την προσφυγή της στα πολιτικά δικαστήρια κάλεσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία την ΠΑΕ ΟΦΗ όπως προέκυψε από την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Θυμίζουμε ότι μετά από την δικαίωση του, ο ΟΦΗ είχε ενημερώσει –ακόμη και επίσημα- πως θα αποσύρει την προσφυγή του, κάτι που δεν έγινε μέχρι και σήμερα. Αποτέλεσμα αυτού ήταν η σημερινή κίνηση της Κρητικής ομάδας με σκοπό να πιέσει την ομάδα.

Νέα παράταση
Την απόφαση να στείλει αίτημα στην ΟΥΕΦΑ με το οποίο θα της ζητάει να λάβει νέα παράταση για την λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2010-11 μέχρι το τέλος Ιουλίου πήρε το ΔΣ της ΕΠΟ. Σκοπός της ομοσπονδίας είναι –εφόσον- εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία η παράταση να πραγματοποιήσει τα πλέι-οφ που εκκρεμούν.

Προ ημερών η UEFA είχε αποδεχθεί να δοθεί παράταση μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Την ίδια στιγμή στο σημερινό ΔΣ τέθηκαν επί τάπητος και λεπτομέρειες για την διοργάνωση των αγώνων. Μάλιστα, ο Σπύρος Καλογιάννης πρότεινε να διεξαχθούν οι αγώνες σε γήπεδα της Αθήνας, προκειμένου να ολοκληρωθεί γρήγορα η διαδικασία. Από την άλλη πλευρά ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος δεν αρνήθηκε να συμβεί αυτό, αλλά ξεκαθάρισε ότι για το ζήτημα οφείλει να αποφασίσει η Ένωση Β’-Γ’ Εθνικής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube