Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Πολύ καλή διάθεση από Άρη και Μορόν για να τελειώσει το θέμα - Τα βάζει από… παντού ο Κουάισον»

Ο Αλέξης Σαββόπουλος εκτίμησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Άρης θα τα βρει σύντομα με τον Λορέν Μορόν για το νέο συμβόλαιο, ενώ έκανε ειδική μνεία και στην πολύ κατάσταση του «άπραγου» Ρόμπιν Κουάισον.

Τα δεδομένα γύρω από την επικείμενη ανανέωση του συμβολαίου του Άρη με τον Λορέν Μορόν, ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος.

«Με τον Μορόν μιλάει εδώ και εβδομάδες ο Άρης, από την στιγμή που φάνηκε ότι δεν θα παραχωρηθεί με μεταγραφή. Μπήκε σε μια νέα λογική, κάνοντας και μια αναπροσαρμογή στους οικονομικούς όρους του νυν συμβολαίου του. Ο Μορόν αμείβεται εξαιρετικά χαμηλά με βάση αυτά που δίνει στο γήπεδο. Ο Άρης του πρότεινε να πάει στις 700 χιλιάδες από 300 που παίρνει τώρα, συν ένα κλιμακωτό διετές ακόμα, με 800 και 900 χιλιάδες ευρώ. Υπάρχει μόνο μια μικρή διαφορά στον πρώτο χρόνο, από ότι γνωρίζω. Ο Μορόν θα ήθελε να πάει λίγο πιο πάνω από τα 700 χιλιάδες ευρώ. Υπάρχει πολύ καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές για να τελειώνει το θέμα. Το θέλει και ο Μάντζιος αυτό για να τον έχει απόλυτα συγκεντρωμένο στη συνέχεια», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι ο Κουάισον είναι πολύ καλύτερα από ότι περίμεναν οι «κίτρινοι», με βάση την αγωνιστική του απραξία, εκτιμώντας πως μετά την διακοπή θα αρχίσει να αγωνίζεται.

Ο Σαββόπουλος ανέφερε ότι το προσεχές ματς του Άρη, με αντίπαλο τη Λαμία, θα έχει μεγάλη προσέλευση καθώς ο κόσμος έχει «ψηθεί» από αυτά που βλέπει και θα πάει μαζικά στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x