Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Μονόδρομος το 2x2 για Παναθηναϊκό - Να αυξήσει τις φάσεις από κάθετο ποδόσφαιρο και επιτέλους να προηγηθεί»

Ο Νίκος Αθανασίου τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός οφείλει να πάρει έξι πόντους στα επόμενα δύο ματς, να πάει σε ένα ημίχρονο όντας μπροστά στο σκορ και να «αβγατίσει» τις ευκαιρίες του.

Μονόδρομος είναι για τον Παναθηναϊκό οι νίκες με Μπάνια Λούκα και Ολυμπιακό, για να «χτίσει» πάνω τους και να φτιάξει ένα σερί στη συνέχεια, αλλά και η όπως επισήμανε χαρακτηριστικά μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Με αφορμή και το παιχνίδι της Πέμπτης, να πούμε ότι θα πρέπει κάποια στιγμή να προηγηθεί ο Παναθηναϊκός, να πάει μπροστά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να βγάλει κυριαρχία και αυτή να μετουσιώνεται στο σκορ. Προφανώς είναι μια κρίσιμη εβδομάδα, αλλά παράλληλα με τα αποτελέσματα και τους βαθμούς, θα πρέπει να βελτιώνει και τη εικόνα του. Να κάνει καλά τα πράγματα που έκανε και απέναντι στην ΑΕΚ, για παράδειγμα, γιατί διαβάζω και κάποια περίεργα πράγματα. Έτσι όπως τα έχει κάνει ο Παναθηναϊκός, περιθώρια για απώλεια δεν υπάρχει, είναι μονόδρομος το 2Χ2 για να πάει με ηρεμία στην διακοπή, γιατί μετά το πρόγραμμα στρώνει και θα είναι εκείνο το διάστημα μια ευκαιρία να κάνει ένα σερί. Οι ομάδες που έχουν μια συνέχεια, σε προπονητή και σε ρόστερ, είναι αυτές που έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες να διαχειριστούν καλύτερα κάποιες ειδικές καταστάσεις», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε και στην ανάγκη του Αλόνσο να βρει κι αυτός μια ισορροπία στις καταστάσεις, καταγράφοντας τις επιλογές του σε επίπεδο αλλαγών και 11άδας των «πράσινων» από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Ενώ ο Αθανασίου σημείωσε και τις φάσεις στις οποίες o Παναθηναϊκός έπαιξε κάθετο ποδόσφαιρο κόντρα στην ΑΕΚ, με την επισήμανση ότι είναι προφανώς λίγες ακόμα για αυτό που θέλει ο προπονητής και… πρέπει να βγάλει η ομάδα του σε κάθε ματς.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x