Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Το μήνυμα του Κοστίνια στον Ολυμπιακό και το λάθος με τον Παπακανέλλο»

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού με τον Κώστα Νικολακόπουλο…

Τις τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων εξέφρασε την απορία του για την επιλογή του ομοσπονδιακού τεχνικού, Γιάννη Ταουσιάνη να μην καλέσει και πάλι τον Παπακανέλλο στην 26άδα της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων στην οποία πήρε κανονικά τα άλλα τέσσερα ταλαντούχα παιδιά της κ19 του Ολυμπιακού, δηλαδή τους Κουτσίδη, Μπακούλα, Μουζακίτη και Κωστούλα.

«Νομίζω ότι τον αδικεί τον Παπακανέλο ο Ταουσιάνης που μάλιστα είναι ένας καλός προπονητής αλλά θεωρώ ότι στην περίπτωση αυτή έχει κάνει λάθος», κατέληξε.

Στη συνέχεια ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών στάθηκε στην περίπτωση του Κοστίνια που πήρε χρόνο ουσιαστικά για πρώτη φορά την Κυριακή ως βασικός στο ματς κατά του Ατρομήτου και αφενός μεν έδειξε ότι μπορεί να είναι μια πραγματικά καλή επιλογή, αφετέρου δε, και έδωσε και ένα μήνυμα για το τι σημαίνει όταν ένας παίκτης κάνει κανονικά προετοιμασία.

Υπενθύμισε σχετικά με αυτό ότι ο Πορτογάλος είναι η μόνη μεταγραφή του Ολυμπιακού που πήρε μέρος από την αρχή της προετοιμασίας και των φιλικών αφού ακόμη και οι Στάμενιτς και Γκάρι Γκαρθία που αποκτήθηκαν έγκαιρα έπαθαν θλάσεις από τις πρώτες κιόλας προπονήσεις.

Ακούστε τι άλλο είπε για τον Κοστίνια και για το άλλο άκρο της άμυνας και τον Ορτέγκα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x