Stoiximan Super League

Έτοιμοι Πιρόλα και Ζέλσον για Μπράγκα, πιο επιθετικό σχήμα από Μεντιλίμπαρ

Πιρόλα και Ζέλσον είναι ιατρικώς έτοιμοι για το ματς του Ολυμπιακού με την Μπράγκα, ενώ αμφίβολος είναι ο Μασούρας.

Σε ρυθμούς… Μπράγκα κινείται ο Ολυμπιακός, καθώς το παιχνίδι της Πέμπτης στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:45) είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την πορεία της ομάδας στο Europa League.

Ιατρικά έτοιμοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι οι Πιρόλα και Ζέλσον, με την επάνοδο τουλάχιστον του πρώτου στην αποστολή να θεωρείται βέβαιη. Ο Πορτογάλος, που επιστρέφει νωρίτερα από το αναμενόμενο, θα κριθεί στην προπόνηση της Τετάρτης (και μετά το σημερινό ρεπό) αν θα μπει στην αποστολή, κάτι που ισχύει και για τον Μασούρα, που έχει συμπληρώσει πάνω από μια εβδομάδα στις προπονήσεις αλλά δεν ήταν στη λίστα για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν έχει-προφανώς-ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του, ωστόσο αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με πιο επιθετικό σχήμα σε σχέση με την πρεμιέρα απέναντι στη Λιόν. Αυτό πιθανότατα σημαίνει πως δεν θα επιλέξει το 3-5-2 αυτή τη φορά, αλλά θα πάει σε ένα 4-2-3-1 ή 4-3-3. Πάντως με τους Ζέλσον και Μασούρα αμφίβολους, είναι αρκετά πιθανό να δούμε και πάλι μαζί στην ενδεκάδα Κοστίνια και Ροντινέι. Άλλωστε αμφότεροι ήταν από τους διακριθέντες στη νίκη επί του Ατρομήτου.

Σε ό,τι αφορά στον Γιουσούφ Γιαζιτσί, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League, υπολογίζεται πως σε περίπου τρεις εβδομάδες θα είναι ετοιμοπόλεμος, συνεπώς θα δούμε να παίρνει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x