Ανώμαλη προσγείωση για τον «δικέφαλο του Βορρά». Μετά το μεγάλο διπλό στο Ζάγκρεμπ και την ιστορική πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, η Κέρκυρα αποδείχθηκε απροσπέλαστο εμπόδιο για τον ΠΑΟΚ.

Καθαρή νίκη με 2-1 για τους Φαίακες, που προηγήθηκαν με τον Η. Ιωάννου στο 6’, ισοφαρίστηκαν από τέρμα του Αθανασιάδη στο 45’, αλλά ανέκτησαν το προβάδισμα χάρη σε ένα γκολ του Στολτίδη στο 49’.

Το φιλμ του αγώνα από το www.sport-fm.gr



94΄ Λήξη της αναμέτρησης, Κέρκυρα - ΠΑΟΚ 2-1.

93΄ Σέντρα του Τσιρίλο απο τα αριστερά, κεφαλιά του Αθανασιάδη απο το ύψος του πέναλτι, αδύναμη και ψηλά άουτ, δεν ενησύχησε ο Κωνσταντόπουλος.

90΄ Αλλαγή για την Κέρκυρα. Χάμπλε αντι για Τσίγκα στο χορτάρι.

83΄ Φοβερή φάση για τον ΠΑΟΚ που έχει δοκάρι με τον Κριστιάνο. Ο Βιεϊρίνια μπήκε απο τα δεξιά στην περιοχή, γύρισε την μπάλα συρτά και προς τα πίσω στην απέναντι πλευρά της περιοχής και ο επερχόμενος Κριστιάνο με ένα απευθείας εσωτερικού φάλτσου πλασέ, έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

79΄ Αλλαγή για την Κέρκυρα. Μπαίνει ο Δ. Ιωάννου αντί για τον Η. Ιωάννου. Ο κύριος Μπάντοβιτς ενισχύει την άμυνα του.

75' Ο ΠΑΟΚ έχει αρχίσει να πιέζει χωρίς ωστόσο να χάσει καποια σπουδαία ευκαιρία. Μια πάσα του Βιερίνια στον Σαλπιγγίδη που πρόλαβε ο Κωνσταντόπουλος, είναι η υποψία καλής στιγμής του ΠΑΟΚ το τελευταίο αυτό διάστημα.

65' Φεύγει επικίνδυνα από τα δεξιά ο Τσίγκας, γυρίζει την μπάλα στον Ιωάννου που ήταν αμαρκάριστος στην περιοχή, πλασάρει σε κενή εστία, αλλά ο Σνάουτσνερ, με τάκλιν, αποσοβεί τον κίνδυνο.

63' Ολοκληρώνει τις αλλαγές του ο ΠΑΟΚ. Ο Κριστιάνο περνάει στη θέση του Ελ Ζαρ.

63' Πρώτη αλλαγή για την Κέρκυρα. Ο Γιάντσης περνάει στη θέση του Καλαντζή.

62' Με κίτρινη κάρτα παρατηρείται ο Πάμπλο Γκαρσία για φάουλ πάνω στον Στολτίδη.

52' Κίτρινη κάρτα στον Τσιρίλο.

49' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ, 2-1! Ο Στολτίδης, παίρνει το ριμπάουντ -ο Χαλκιάς απέκρουσε ασταθώς το σουτ του Μίχου- και με κοντινό σουτ μέσα από την μικρή περιοχή δίνει το προβάδισμα στους Φαίακες.

49’ Απίστευτη χαμένη ευκαιρία για την Κέρκυρα! Στο εξ’ επαφής σουτ του Τσίγκα αντιδρά σωστά ο Χαλκιάς, όμως ο Έλληνας επιθετικός γίνεται ξανά κάτοχος της μπάλας, με το δεύτερο σουτ που δοκιμάζει να απομακρύνεται πάνω στην γραμμή από τον Τσιρίλο, που έδιωξε σε κόρνερ.

46' Διπλή αλλαγή για τον ΠΑΟΚ: Οι Σαλπιγγίδης και Λίνο πέρασαν στις θέσεις των Μπαλάφα και Σαβίνι, αντίστοιχα. Με 4-4-2 αγωνίζεται πλέον ο "Δικέφαλος".

46' Ξεκίνησε το β' ημίχρονο, με δύο αλλαγές για τον ΠΑΟΚ. Καμία από την πλευρά της Κέρκυρας.

45+2' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

45' Δύο λεπτά θα είναι ο επιπλέον χρόνος.

45’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, 1-1! Σέντρα ακριβείας του Βιεϊρίνια από τα αριστερά, όπως επιτίθεται ο "Δικέφαλος", στο δεύτερο δοκάρι εκεί όπου βρισκόταν ο Αθανασιάδης, ο οποίος με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

44’ Κίτρινη κάρτα στον Βιεϊρίνια.

32’ Λάθος γύρισμα του Ελ Ζαρ προς τα πίσω, κλέβει την μπάλα και μπαίνει στην περιοχή ο Τσίγκας, αλλά το διαγώνιο σουτ που δοκιμάζει φεύγει ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Χαλκιά.

27’ Βιεϊρίνια και Καλαντζής «τρακάρουν» κεφάλι με κεφάλι σε εναέρια μονομαχία. Σηκώνονται, δείχνουν ότι μπορούν να συνεχίσουν.

24’ Ατομική ενέργεια του Βιεϊρίνια από αριστερά, τραβάει πάνω του τους αμυντικούς της Κέρκυρας, στρώνει την μπάλα στα όρια της περιοχής για τον Πάμπλο Γκαρσία, που σουτάρει με δύναμη πάνω από την εστία.

16’ Σεντράρει ο Επστάιν -από τα αριστερά- σηκώνεται ο Ιωάννου και πιάνει την κεφαλιά, δεν βρίσκει στόχο.

9’ Ο Καλαντζής δοκιμάζει ένα συρτό σουτ, πέφτει αλλά δεν χρειάζεται να επέμβει ο Χαλκιάς, αφού ελέγχει την πορείας της μπάλας που περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι.

6’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ, 1-0! Μετά από το δυνατό βολέ του Κωνσταντόπουλου, την εναέρια μονομαχία που κέρδισε ο Στολτίδης και την πάσα του Τσίγκα η μπάλα στρώθηκε στον Η. Ιωάννου, ο οποίος με ένα μονοκόματο σουτ -λίγα μέτρα- έξω από την περιοχή νίκησε τον Χαλκιά.

1' Έναρξη του αγώνα. Στη σέντρα οι παίκτες της Κέρκυρας.



ΚΕΡΚΥΡΑ (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Στολτίδης, Καλαντζής (63' Γιάντσης), Μίχος, Τσίγκας (90' Χάμπλε), Παρασκευαΐδης, Μαϊστόροβιτς, Επστάιν, Η. Ιωάννου (79' Δ. Ιωάννου), Μακρής.

Στον πάγκο: Αποστολίδης, Δεινόπαππας, Λαμπρόπουλος, Μακρυδημήτρης.

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Χαλκιάς, Μπαλάφας (46' Σαλπιγγίδης), Γκαρσία, Ελ Ζαρ (63' Κριστιάνο), Τσιρίλο, Κοντρέρας, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Σνάουτσνερ, Αθανασιάδης, Σαβίνι (46' Λίνο).

Στον πάγκο: Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Σακελλαρίου, Φιλομένο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)
ΓΗΠΕΔΟ:
Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι ενδεκάδες του Athens Kallithea - Asteras AKTOR

Οι ενδεκάδες στο Πανσερραϊκός-ΟΦΗ

Αποστολάκης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Υπερέχει τακτικά ο Ολυμπιακός, καλύτερος στα μεγάλα ματς ο Παναθηναϊκός»

Τσέριν: «Είναι η στιγμή που πρέπει να δείξουμε τις δυνατότητες μας - Ο Παναθηναϊκός και η Αθήνα είναι το σπίτι μου»

Τσακίρης: «Να μην... πυροβολεί τα πόδια της η ΑΕΚ – Έχει δεχθεί 24 κάρτες, απαράδεκτος ο Πουλικίδης»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έχει 77% θετικά αποτελέσματα στο ΟΑΚΑ ως φιλοξενούμενος»

Αθανασίου: «Έχει μία μεγάλη ευκαιρία απόψε ο Παναθηναϊκός, που δεν πρέπει να αφήσει να πάει χαμένη»

Συνελήφθη security στο «Κλ. Βικελίδης» επειδή άφησε οπαδό να μπει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο

Τσορμπατζόγλου: «Πιεσμένος ο ΠΑΟΚ λόγω των κακών αποτελεσμάτων-Αρκετές αλλαγές ο Λουτσέσκου»

Τσανάκας: «Το μομέντουμ είναι με τον Ολυμπιακό, αλλά πρέπει να φανεί και μέσα στο γήπεδο»