Κινηματογράφος

Το πρώτο επίσημο τρέιλερ της ταινίας Independence Day: Resurgence

Η ταινία "Ημέρα Ανεξαρτησίας" κυκλοφόρησε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1996, και είχε σπάσει τα ταμεία εκείνης της εποχής.

H Twentieth Century Fox εντελώς αναπάντεχα έπιασε το κόσμο στον ύπνο και παρουσίασε πριν λίγες ώρες, ανάμεσα στα παιχνίδια του αμερικάνικου football, το πρώτο επίσημο τρέιλερ της ταινίας Independence Day: Resurgence.

Η ταινία "Ημέρα Ανεξαρτησίας" κυκλοφόρησε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1996, και είχε σπάσει τα ταμεία εκείνης της εποχής.
20 χρόνια μετά, ο μετρ του είδους Ρόναλντ Εμεριχ, επιστρέφει και φέρνει τους εξωγήινους στη Γη για δεύτερη φορά, σε μια επική μάχη ανάμεσα στους ανθρώπους και τους εξωγήινους.

Οι άνθρωποι μετά τη πρώτη εξωγήινη εισβολή το 1996, χρησιμοποιούν μια τεράστια αμυντική ασπίδα κατά των εξωγήινων εισβολών, άλλα αυτοί θα καταφέρουν να επιστρέψουν με δυνατότερα όπλα.

Στη ταινία πρωταγωνιστούν οι Liam Hemsworth, Jeff Goldblum, Bill Pullman, Judd Hirsch, Vivica A. Fox, Brent Spiner και η Charlotte Gainsbourg.

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν στις 4 Μαΐου του 2015, ενώ η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τον Ιούνιο του 2016.



Επιμέλεια: Σπύρος Σαρτζετάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x