Κινηματογράφος

Αντίο, καθηγήτρια ΜακΓκόναγκαλ: Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Μάγκι Σμιθ

Η σπουδαία ηθοποιός Μάγκι Σμιθ, που μεταξύ άλλων είχε παίξει στις ταινίες Χάρι Πότερ και στη σειρά Downtown Abbey, έφυγε από τη ζωή στα 89 της χρόνια.

Την απώλεια της Μάγκι Σμιθ θρηνεί ο βρετανικός και όχι μόνο κινηματογράφος.

Η σπουδαία ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στα 89 της χρόνια, όπως έκανε γνωστό η οικογένειά της.

Η Βρετανίδα είχε μια τεράστια καριέρα που διήρκησε πάνω από επτά δεκαετίες, ενώ είναι ευρέως γνωστή, μεταξύ άλλων, για τη συμμετοχή της στις ταινίες Χάρι Πότερ, όπου υποδύθηκε την καθηγήτρια ΜακΓκόναγκαλ, αλλά και στην τηλεοπτική σειρά Downtown Abbey.

Η ανακοίνωση της οικογένειάς της αναφέρει:

«Με μεγάλη θλίψη πρέπει να ανακοινώσουμε τον θάνατο της Dame Maggie Smith. Έφυγε ειρηνικά από τη ζωή στο νοσοκομείο νωρίς σήμερα το πρωί, Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου. Έντονα κλειστός άνθρωπος, ήταν μαζί με τους φίλους και την οικογένειά της στο τέλος. Αφήνει δύο γιους και πέντε αγαπημένα εγγόνια που είναι συντετριμμένα από την απώλεια της εξαιρετικής μητέρας και γιαγιάς τους.

Θα θέλαμε με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσουμε το υπέροχο προσωπικό του νοσοκομείου Chelsea and Westminster για τη φροντίδα και την αμέριστη ευγένειά τους κατά τις τελευταίες ημέρες της.

Σας ευχαριστούμε για όλα τα ευγενικά σας μηνύματα και την υποστήριξή σας και σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή αυτή τη στιγμή».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x