Κινηματογράφος

Ρόκο Σιφρέντι… καλεί Τότι! (γι’ αυτό που καταλάβατε)

Δεν είναι φήμη, δεν είναι ψέμα! Ο βετεράνος –και ευρέως γνωστός, πολύπειρος, γκουρού- πορνοστάρ, Ρόκο Σιφρέντι, βλέπει τον Φραντσέσκο Τότι ως το «next best thing» της βιομηχανίας πορνό ταινιών!

Τα λόγια μεγάλων ανδρών πάντα έχουν αξία. Και ο Φραντσέσκο Τότι έχει ακούσει πολλά τέτοια –και από πολλούς- στην πολυετή καριέρα του, όπου ακόμη και τώρα στα 40 του με τη φανέλα της Ρόμα, αποδεικνύει πως το κατέχει εξαιρετικά το άθλημα…

Όμως, υπάρχει και ένας άλλο ανήρ, που δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο, αλλά σίγουρα έχουν… δει πολλά τα μάτια του (και όχι μόνο αυτά…), ο οποίος κατέθεσε τη δική του άποψη για τον ιστορικό capitano των «Ρωμαίων». Και αυτός είναι ο Ρόκο Σιφρέντι. Ναι, ο πασίγνωστος βετεράνος πορνοστάρ, που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς με τις ταινίες του έχει… διδάξει και μεγαλώσει γενιές και γενιές.

Ο Ρόκο Σιφρέντι, λοιπόν, θέλει να κάνει τον Φραντσέσκο Τότι πρωταγωνιστή σε ταινία πορνό! Και αυτό δεν είναι φήμη, αλλά το λέει ο ίδιος, καθώς τον βλέπει ως τον άξιο διάδοχό του! Μάλιστα, δεν θα είχε πρόβλημα να συμπεριλάβει στο… κάστινγκ του και τον Αντόνιο Κασάνο!

«Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές που αν σταματήσουν από την ενεργό δράση, μπορούν να ξεκινήσουν να εργάζονται στη βιομηχανία πορνό: οι Τότι και Κασάνο. Ο Φραντσέκο είναι το νούμερο ένα. Ιλάρι (σ.σ. γυναίκα του Τότι), σε παρακαλώ, στειλ’ τον σε μένα», δήλωσε αρχικά ο παλαίμαχος πρωταγωνιστικής ροζ ταινιών και πρόσθεσε:

«Αυτοί οι δύο παίκτες είναι οι φυσικοί κληρονόμοι μου και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να έρθουν και να μου πουν: “Ρόκο, είμαστε έτοιμοι”. Είμαι σίγουρος πως έχουν μία λαμπρή καριέρα μπροστά τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x