Τένις

Λύγισε από την Γκοφ με ανατροπή και έμεινε εκτός τελικού στο Πεκίνο η Μπαντόσα

Η Πάουλα Μπαντόσα πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της κόντρα στην Κόκο Γκοφ, ωστόσο, δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα (2-1 σετ) στα ημιτελικά του WTA 1000 του Πεκίνου.

Την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του WTA 1000 του Πεκίνου πανηγύρισε το μεσημέρι του Σαββάτου (05/10) η Κόκο Γκοφ, επικρατώντας με ανατροπή 2-1 σετ (4-6, 6-4, 6-2) της Πάουλα Μπαντόσα σε έναν δυνατό ημιτελικό.

Η 20χρονη Αμερικανίδα τενίστρια χρειάστηκε 2 ώρες και 21 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση της ανεβασμένης τους τελευταίους μήνες, Μπαντόσα, φτάνοντας έτσι για πρώτη φορά στην καριέρα της στον τελικό του κινέζικου Open.

Η σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά ήταν εκείνη που ξεκίνησε ιδανικά το ματς και με δύο break κατέκτησε το πρώτο σετ με 6-4. Μάλιστα, έφτασε μια... ανάσα και από το 2-0, όταν και προηγήθηκε με 4-2 στο δεύτερο σετ, προτού η Κόκο Γκοφ αντιδράσει και κατακτήσει τα τέσσερα επόμενα γκέιμ για την ισοφάριση.



Στο τρίτο σετ, υπήρξαν συνολικά 4 break, με την Αμερικανίδα να αποδεικνύεται πιο ψύχραιμη και σταθερή στα κρίσιμα σημεία του ματς, κατακτώντας έτσι τη νίκη με το τελικό 2-1 σετ.

Αντίπαλός της στον τελικό θα είναι μία εκ των Καρολίνα Μούκοβα (Νο.49) και Κινβέν Τζενγκ (Νο.7), οι οποίες και αγωνίζονται το μεσημέρι του Σαββάτου.



Όσον αφορά την Μπαντόσα, η 26χρονη τενίστρια έχει καταφέρει μια... τρομακτική άνοδο στην παγκόσμια κατάταξη τους τελευταίους μήνες, αφού από το νούμερο 140 που βρισκόταν τον Μάιο, έχει μπει στο Top-15, μετρώντας 28 νίκες στα τελευταία 36 παιχνίδια της!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x