Παράξενα

Ινδία: Νύφη πέθανε στον γάμο και η οικογένεια την... αντικατέστησε με την αδερφή της!

Υπέστη ανακοπή κατά τη διάρκεια του γάμου και τη θέση της νύφης πήρε η μικρή αδερφή της. Απίστευτα πράγματα στην Ινδία...

Απίστευτα πράγματα στην Ινδία... Η Daily Mail έφερε σήμερα στη δημοσιότητα μια ιστορία η οποία προκαλεί πολλά περίεργα συναισθήματα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ της βρετανικής ιστοσελίδας, στην Ινδία μια γυναίκα πέθανε από ανακοπή καρδιάς κατά τη διάρκεια της τελετής του γάμου. Ωστόσο, και οι δύο οικογένειες δεν δίστασαν και συνέχισαν τον γάμο με την θέση της νεκρής, Σουρμπί, να την παίρνει η μικρή αδερφή της, Νίσα.

«Η μία κόρη ήταν νεκρή στο ένα δωμάτιο, την ώρα που στόλιζαν την άλλη κόρη για τον γάμο στο διπλανό. Πρώτη φορά βιώνουμε τόσο ανάμικτα συναισθήματα. Δεν έχουμε ακόμα συνειδητοποιήσει ούτε τη θλίψη για τον θάνατο, ούτε τη χαρά για τον γάμο», ανέφερε ο θείος και των δύο γυναικών σε πρακτορείο ειδήσεων.

«Δεν ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε σε αυτήν την κατάσταση… Και οι δύο οικογένειες κάθισαν κάτω να συζητήσουν. Κάποιος πρότεινε να παντρευτεί η μικρότερη αδελφή μου, Νίσα, τον γαμπρό. Μετά από συζήτηση, και οι δυο οικογένειες συμφώνησαν», ήταν τα λόγια του αδελφού τους, ο οποίος προσπάθησε να εξηγήσει την απόφαση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x