Παράξενα

Πήγε σε ντετέκτιβ για να παρακολουθήσει τον πρώην της, δεν πλήρωσε και κατέληξε στο νοσοκομείο!

Απίστευτη ιστορία στην Πάτρα, με μία γυναίκα να αρνείται να πληρώσει τον ντετέκτιβ που παρακολούθησε τον πρώην της (!) και να καταλήγει τραυματισμένη.

Μία απίστευτη ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας και αφορά μία γυναίκα που θέλησε να παρακολουθήσει τον... πρώην της αλλά κατέληξε στο νοσοκομείο αφού αρνήθηκε να πληρώσει τον ντετέκτιβ που προσέλαβε!

Όπως αναφέρει το flamis.gr, το περιστατικό έλαβε χώρα στην Πάτρα, όπου μια γυναίκα περίπου 40 ετών απευθύνθηκε σε γραφείο ντετέκτιβ προκειμένου να παρακολουθήσει τον πρώην σύντροφό της.

Όταν ενημερώθηκε για το αποτέλεσμα της έρευνας, δεν έμεινε ικανοποιημένη από αυτό, με αποτέλεσμα να αρνηθεί να πληρώσει τον ιδιωτικό ερευνητή και να αρχίσει να φωνάζει.

Η ίδια καταγγέλλει πως ο ντετέκτιβ αντέδρασε χτυπώντας την, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταβεί στο νοσοκομείο λόγω τραυματισμού στο πρόσωπο! Μάλιστα, στο γραφείο πριν τη διακομιδή της στο νοσοκομείο έφτασε και ο... πρώην της, με τον ντετέκτιβ από τη μεριά του να προχωρά σε μήνυση κατά της γυναίκας, όπως ακριβώς έπραξε και αυτή...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x