Κινηματογράφος

«Αναστήθηκε» ο Μπόρατ και κράζει δίχως έλεος τον Ντόναλντ Τραμπ! (video)

Ο θρυλικός Μπόρατ έβγαλε από τη ναφθαλίνη το παλιομοδίτικο γκρι κοστούμι του και εμφανίστηκε στην αμερικανική τηλεόραση δίνοντας ένα μοναδικό σόου με θύμα τον Ντόναλντ Τραμπ!

Μια φιγούρα που προκάλεσε σεισμό όταν εμφανίστηκε αρχικά στη μικρή και στη συνέχεια στη μεγάλη οθόνη, έκανε ένα τρελό come-back στο «Jimmy Kimmel Live Show».

Ο Σάσα Μπαρόν Κοέν αναβίωσε τον κορυφαίο χαρακτήρα που έχει ενσαρκώσει ποτέ, τον θρυλικό Μπόρατ, με σκοπό να σχολιάσει με το δικό του μοναδικό ύφος τον Ντόναλντ Τραμπ και παράλληλα να προμοτάρει και την ταινία του (The Brothers Grimsby),που βγαίνει στις αίθουσες στα τέλη Φεβρουαρίου.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στο παρακάτω βίντεο, ο Μπόρατ δεν έδειξε καθόλου «σκουριασμένος» και πιστός στο σχεδόν κάφρικο, αλλά πάντα στοχευμένο και ιδιαίτερο χιούμορ, πέρασε «γενεές 14» τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων για το προεδρικό χρίσμα.

Οι μυημένοι γνωρίζουν καλά πως οι ατάκες του Μπόρατ χάνουν πολύ στη… μετάφραση, οπότε καλύτερο θα ήταν να παρακολουθήσει κανείς το πρωτότυπο, αν έπρεπε όμως να επιλέξει κανείς μία, αυτή μάλλον θα ήταν εκείνη στην οποία ο… δημοσιογράφος από το Καζακστάν αποκαλύπτει πως ο Τραμπ δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο, αλλά δημιούργημα του Κοέν!

«Πρόκειται για μια παρωδία του πλούσιου Αμερικανού ρατσιστή. Δεν μοιάζει καν να είναι αληθινός. Ο Κοέν ξόδεψε όλα του τα λεφτά σε κόκκινη μπογιά για τα μούτρα που δεν του περίσσεψε καν λίγη και για την περούκα», ξεστόμισε κάτω από το μουστάκι του ο Μπόρατ…

So f@#$ing true…



Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x