Stoiximan Super League

«Βλέπει» Τάμας ο Ολυμπιακός

Ο Γκάμπριελ Τάμας είναι το νέο όνομα που προέκυψε για το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Daily Mail» γράφει ότι οι Πειραιώτες δίνουν μάχη με την Μαγιόρκα για την απόκτηση του Ρουμάνου στόπερ. Ο 28χρονος παίκτης δεν υπολογίζεται στην Γουέστ Μπρομ και οι «ερυθρόλευκοι» - μαζί με την ισπανική ομάδα - φέρονται να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του.

Ο Γκάμπριελ Τάμας είναι το νέο όνομα που προέκυψε για το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Daily Mail» γράφει ότι οι Πειραιώτες δίνουν μάχη με την Μαγιόρκα για την απόκτηση του Ρουμάνου στόπερ.

Ο 28χρονος παίκτης δεν υπολογίζεται στην Γουέστ Μπρομ και οι «ερυθρόλευκοι» - μαζί με την ισπανική ομάδα - φέρονται να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του.

Ο Τάμας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «γυρολόγος», αφού έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να αγωνιστεί σε οχτώ διαφορετικούς συλλόγους μεταξύ αυτών η Οσέρ, η Γαλατάσαραϊ, η Θέλτα, η Σπαρτάκ Μόσχας και η Γουέστ Μπρομ. Την περσινή σεζόν έπαιξε σε 10 αγώνες της αγγλικής ομάδας, έχοντας συνολικό χρόνο συμμετοχής 771’.

Το κόστος της μεταγραφής υπολογίζεται στο 1,5 εκατ. ευρώ, όμως υπάρχει η εκτίμηση ότι η «δουλειά» μπορεί να γίνει και με λιγότερα χρήματα.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x