Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Πώς ο Ολυμπιακός έχει διασφαλίσει τους πολλούς νεαρούς παίκτες που έχει δώσει»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας στάθηκε στην απίστευτη δουλειά που χρειάστηκε να γίνει μέσα στο καλοκαίρι, από πλευράς των ανθρώπων του Ολυμπιακού καθότι έπρεπε να φύγουν πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές από δύο ομάδες, την πρώτη ομάδα αλλά και τον Ολυμπιακό Β, που πλέον δεν υπάρχει, ακόμα και από την Κ19 που έφυγαν παίκτες, που δεν ήταν στο πλάνο.

Συνολικά, μέσα στο καλοκαίρι, έγινε το απίστευτο να αποχωρήσουν από την ευρύτερη ομάδα του Ολυμπιακού 60 ποδοσφαιριστές!

Έκανε, μάλιστα, την παρατήρηση πως ο Ολυμπιακός σε αυτούς που θεωρεί ότι έχουν κάποιο μέλλον, διασφαλίζοντας την ΠΑΕ, άλλους τους έδωσε δανεικούς, για άλλους κράτησε ποσοστό μεταπώλησης και σε άλλους το δικαίωμα να ματσάρει τυχόν προσφορές από άλλα κλαμπ, φέρνοντας ως παραδείγματα τον Μάρκοβιτς και τον Χαραλαμπόγλου.

Επίσης, επισήμανε ότι τα παιδιά της Κ19 που δεν είναι στην αποστολή της πρώτης ομάδας, φαίνεται ότι θα παίζουν στο μικρότερο πρωτάθλημα, όπως έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο με τη Λαμία, που έπαιξαν βασικοί ο Μπακούλας και ο Παπακανέλλος. Ειδικά σε αυτό το παιχνίδι εντυπωσίασε ο νεοαποκτηθείς Γιουσούφ, που είχε δύο ασίστ πάρε-βάλε και ένα γκολ. Ενώ στην προετοιμασία δεν είχε ξεχωρίσει, τώρα τον παρακολουθούν πιο στενά.

Ακούστε τι άλλο είπε για τον Άμπι, τον Αλγκασίμ Μπα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x