• Τα πράγματα στο ποδόσφαιρο είναι κάπως έτσι. Τα βλέπεις και έτσι και αλλιώς. Αυτό που λέμε, για το ποτήρι, μισογεμάτο η, μισοάδειο.

• Λέει για παράδειγμα κάποιος, ότι από τους 16 παίκτες που έπαιξαν με τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ κόντρα στη Φιορεντίνα στη Φιλαδέλφεια, έχουν φύγει οι εφτά-είναι φανερό ότι βλέπει το ποτήρι μισοάδειο. Έτσι θέλει και το βλέπει. Άλλος, όπως εγώ, βλέπει ότι από τους 11 που ξεκίνησαν στον τελικό για λογαριασμό του Ολυμπιακού, έχουν φύγει οι τρεις (βάζω και τον Όρτα, που μπήκε αλλαγή-είναι εξίσου φανερό ότι βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο. Έτσι θέλει και το βλέπει.

• Επιχειρήματα πάντα μπορεί να υπάρξουν, άλλα πιο ισχυρά, άλλα λιγότερο ισχυρά.

Το μισογεμάτο και το μισοάδειο ποτήρι στον Ολυμπιακό

• Λες ότι έφυγαν εφτά παίκτες από τους 11+5 που έπαιξαν. Από τους εφτά, ο Ελ Αραμπί είναι 37,5 ετών, έληξε το συμβόλαιο του και συνεχίζει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ…Ο Κίνι είναι 35 ετών, έληξε το συμβόλαιο του και συνεχίζει την καριέρα του στον Ατρόμητο…Ο Γιόβετιτς είναι 35 ετών, επίσης έληξε το συμβόλαιο του και ακόμη ψάχνει να βρει ομάδα, έχοντας φτάσει 10 Σεπτέμβρη…Ο Ιμπόρα είναι 36,5 ετών, επίσης έληξε το συμβόλαιο του και συνεχίζει την καριέρα του στη Β΄ κατηγορίας Ισπανίας Λεβάντε…

• Άρα, αν βγάλουμε τους τρεις που λέω εγώ (Ποντένσε, Όρτα, Φορτούνη), και που ξέρουμε τι συνέβη και δεν έμειναν, οι άλλοι τέσσερις από τους εφτά του τελικού είναι από 35 έως 37,5 ετών και δεν πήραν μεταγραφή και σε τίποτα…αφάν γκατέ κλαμπ. Πάνω απ΄ όλα, όμως, στην πραγματικότητα ποιους θα θέλαμε να κρατήσει ο Ολυμπιακός; Ο Αραμπί εδώ και δύο χρόνια ήταν μεταξύ πάγκου κι εξέδρας….Για τη θέση του Κίνι ήρθε ένα παιδί 24 ετών, που είχε ψηφιστεί το καλύτερο δεξί μπακ του περασμένου πορτογαλικού πρωταθλήματος, ο Κοστίνια…Ο Ιμπόρα ήταν ξεκάθαρος από τέλη Απριλίου-αρχές Μαίου ότι ήθελε να γυρίσει στην αγαπημένη του Λεβάντε, όπου είχε ξεκινήσει την καριέρα του. Στον Ολυμπιακό μάλιστα τον περίμεναν έως αρχές Ιουλίου μήπως αλλάξει γνώμη και μετά πήραν τον Ντάνι Γκαρθία…

Το μισογεμάτο και το μισοάδειο ποτήρι στον Ολυμπιακό

• Η μόνη περίπτωση που ουσιαστικά είχε ενδιαφέρον ήταν του Γόβετιτς, που θεωρητικά θα μπορούσε να βοηθήσει και πάλι ερχόμενος από τον πάγκο η, και παίζοντας κάποια ματς από την αρχή. Αλλά ο Μεντιλίμπαρ ήταν κάθετος, ότι δεν μπορούσε να αντέξει την γκρινια του. Και αυτό το σκηνικό, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ στη Λεωφόρο την τελευταία αγωνιστική, να ισοφαρίζει ο Μαυροβούνιος και μετά να γυρίζει προς τον πάγκο και να λέει, ας τα πούμε,…γαλλικά, ουδείς προπονητής θα μπορούσε εύκολα να το ξεχάσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x