Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει της σημερινής επιστροφής της ομάδας στις προπονήσεις για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Από αύριο θα αρχίσει να βλέπει ποιους θα έχει στη διάθεσή του ο Μεντιλίμπαρ. Ο συναγερμός για τον Μασούρα έδωσε το δικαίωμα στον προπονητή να ηρεμήσει, αφού δεν έχει θλάση και θέλει να τον δει στην προπόνηση, με βλέμμα το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Δεν θα μου προκαλέσει εντύπωση αν δεν τον αξιοποιήσει στο ματς που ακολουθεί, αφού μετά έχει Άρη και Λιόν για το Europa League. Δεν περισσεύει κανείς στον Ολυμπιακό», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών.

«Ο Μεντιλίμπαρ θέλει να δει σήμερα-αύριο και την κατάσταση του Ρέτσου. Φαίνεται ότι δεν ήταν κάτι τόσο απλό. Περίπου έναν μήνα είναι έξω και δεν πρόκειται να ρισκάρει ο προπονητής, αν δεν πάρει το “πράσινο φως” από το ιατρικό επιτελείο, για να τον χρησιμοποιήσει», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Από εκεί και πέρα, περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τους διεθνείς, σε τι κατάσταση θα γυρίσουν για να τους συμπεριλάβει ανάλογα στα πλάνα του. Εννοείται πως στόχος είναι το “4/4”, για να πάει στα πιο δύσκολα, αφού θέλει θετικά αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Περιμένουμε στις επόμενες προπονήσεις πως θα διαχειριστεί τον Γουίλιαν, ο οποίος κάνει μεγάλη προσπάθεια για να υπολογιστεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x