Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Άκυρος φαίνεται ο συναγερμός για Μασούρα στον Ολυμπιακό»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας μίλησε για την ανησυχία που υπήρξε για τον Γιώργο Μασούρα στην Εθνική Ελλάδας, αλλά από το «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ είναι καθησυχαστικά τα πράγματα για τον διεθνή άσο. Έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό, αλλά δεν μοιάζει να είναι κάτι σοβαρό και δεν αποκλείεται να παίξει ακόμα και την Κυριακή με τον Παναιτωλικό, αν και είναι ανοικτό το ενδεχόμενο προληπτικά να προφυλαχθεί.

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, πιθανότατα θα είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού ο Παπαπακανέλος, αφού ο Γουίλιαν έχει κάνει πολύ λίγες προπονήσεις, Οπότε φαίνεται πως είναι άκυρος ο συναγερμός για τον Μασούρα, κάτι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό, αφού ο Βραζιλιάνος δεν είναι ακόμα έτοιμος, και θα μπορούσαν οι Πειραιώτες να μείνουν μόνο με τον Ζέλσον και τον Βέλντε.

Οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν αύριο στις προπονήσεις, μετά από ρεπό-μαμούθ που τους έδωσε ο Μεντιλίμπαρ (4 γεμάτα 24ωρα), ενώ σήμερα κάνουν προγράμματα μόνοι τους οι Γουίλιαν, Ολιβέιρα και Ρέτσος, για του οποίου η κατάσταση δεν είναι όπως θα ήθελαν στον Ολυμπιακό και θα χάσει σίγουρα και το κυριακάτικο παιχνίδι και βλέπουμε για το παιχνίδι με τον Άρη στο «Βικελίδης». Δηλαδή, μαζί με τον Παναιτωλικό θα έχει μείνει έξω και στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x