Γενικά

Όταν ο Πιερό σκόραρε εναντίον του Ολυμπιακού

Τα γκολ που πέτυχε ο Φραντζί Πιερό κόντρα στον Ολυμπιακό στα προκριματικά του Champions League το 2022 και τα ματς με τον Παναθηναϊκό.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην τελική ευθεία για την απόκτηση του επιθετικού, με τον Νταβίντ Φοφανά να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, η υπόθεση του οποίου αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα.

Στην Ένωση βέβαια, έχουν προετοιμάσει το έδαφος σε περίπτωση που ναυαγήσει η περίπτωση του Ιβοριανού επιθετικού της Τσέλσι, με μία από τις εναλλακτικές να είναι ο Φραντζί Πιερό, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡΦΜ 94,6.

Ο επιθετικός της Μακάμπι Χάιφα μόνο άγνωστος δεν είναι στο ελληνικό κοινό, καθώς έχει τεθεί αντιμέτωπος τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με τον Παναθηναϊκό τα προηγούμενα χρόνια, όντας αήττητος κόντρα στους «αιώνιους», με 2 ισοπαλίες στο Ισραήλ και δύο νίκες στην Ελλάδα.

Μάλιστα, στις 22 Ιουλίου του 2022, στον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον 2ο προκριματικό του Champions League, ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του σκοράροντας 2 γκολ.

Συνολικά στην καριέρα του στο Ισραήλ, από το 2022 και έπειτα όταν και αποκτήθηκε από την Γκιγκάμπ αντί 1,6 εκατομμυρίων ευρώ, ο 29χρονος από την Αΐτή έχει 25 γκολ σε 60 αγώνες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x