Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Πιο προχωρημένη η εναλλακτική του Πιερό για την ΑΕΚ»

Ο Γιώργος Τσακίρης σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM τα δεδομένα γύρω από την απόκτηση επιθετικού από πλευράς ΑΕΚ, χαρακτηρίζοντας ως πρώτη επιλογή για… αντί-Φοφανά τον Φραντζί Πιερό.

Θέμα ωρών χαρακτήρισε το οριστικό φινάλε στην υπόθεση της απόκτησης ή όχι του Ντατρό Φοφανά από πλευράς ΑΕΚ, μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

«Πρέπει να πούμε ότι δεν εξαρτάται από την ΑΕΚ η απόκτηση του Φοφανά, ειδικά εφόσον η Τσέλσι δεν πέσει από τα 10 εκατομμύρια ευρώ. Με τον παίκτη υπάρχει συμφωνία. Έχει χάσει πολύ χρόνο η ΑΕΚ, έπρεπε μετά τον Λεβαδειακό να έχει πάρει ήδη το επιθετικό που ψάχνει, προκειμένου να είναι στο 100% έτοιμος να συνεισφέρει μετά την διακοπή. Σήμερα θα ξεκαθαρίσει οριστικά, με το έναν ή τον άλλον τρόπο αν η ΑΕΚ θα πάρει τον Φοφανά», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι ο Πιερό είναι μια πολύ καλή εναλλακτική του Φοφανά, αφού πρόκειται για επιθετικό που κάνει την διαφορά μέσα στο κουτί, ενώ επισήμανε πως είναι μέσα στις πέντε πρώτες επιλογές του Αλμέιδα και πρόκειται μάλιστα για πιο προχωρημένη περίπτωση έναντι της δεύτερης που εξετάζει η «Ενωση».

Ο Τσακίρης χαρακτήρισε καλό μαντάτο για την ΑΕΚ την επιστροφή του Γιόνσον και αναφέρθηκε στην παρουσία των διεθνών ποδοσφαιριστών της.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x