Αγγλία

Το πρόβλημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η… ίδια η ομάδα: Η άποψη των παικτών για τον «κατήφορο» του Κασεμίρο

Σύμφωνα με δημοσιογράφο που ειδικεύεται στα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι συμπαίκτες του Κασεμίρο ρίχνουν «ευθύνες» για την αγωνιστική πτώση του Βραζιλιάνου στην ίδια την ομάδα!

Δεν είναι ψέμα, ούτε υπερβολή, να πούμε πως από το 2013, όταν και αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάχνει εδώ και τόσα χρόνια την αγωνιστική της ταυτότητα και την επιστροφή στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Παρά το γεγονός πως τα τελευταία χρόνια η διοίκηση του συλλόγου ξοδεύει συνεχώς πακτωλούς χρημάτων για την αγορά ποδοσφαιριστών, οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στην Premier League και κατ' επέκταση και στην Ευρώπη.

Δεν είναι λίγοι οι παίκτες που μετακόμισαν στο «Ολντ Τράφορντ»... μετά βαΐων και κλάδων και στη συνέχεια είδαν την καριέρα τους να παίρνει την κάτω βόλτα... Βαράν, Άντονι, Σάντσο είναι μερικά από τα τρανά παραδείγματα των τελευταίων ετών, με τον Κασεμίρο να μοιάζει πως ακολουθεί αυτό το μονοπάτι...

Όσον αφορά τον Βραζιλιάνο χαφ, ο δημοσιογράφος, Σάμιουελ Λάκχορστ, που ειδικεύεται στο ρεπορτάζ της Γιουνάιτεντ, αποκάλυψε πως οι παίκτες της ομάδας πιστεύουν πως η αγωνιστική πτώση του Κασεμίρο οφείλεται στην ίδια την ομάδα!

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά, η αγωνιστική εικόνα του συλλόγου, η απόκτηση του Ουγκάρτε που αγωνίζεται στη θέση του, η μη πρόκριση της ομάδας στο Champions League, αλλά και το γεγονός πως η Γιουνάιτεντ ψάχτηκε τον καλοκαίρι να τον πωλήσει, είναι μερικοί από τους λόγους της αγωνιστικής πτώσης του άλλοτε αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x