Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ίσως να παίξει με πιο κοντά τις γραμμές στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τις τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» στάθηκε στην προετοιμασία της ομάδας ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, το οποίο σημείωσε ότι είναι ουσιαστικά το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι για τους «πράσινους» στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλύοντας το παιχνίδι και προσεγγίζοντας το πώς ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει το ματς, ανέφερε ότι θα πρέπει ο Ντιέγκο Αλόνσο να διορθώσει το πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία, εστιάζοντας στη μεσαία γραμμή, με τον Μαξίμοβιτς να έχει πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός.

Άφησε ανοικτό, μάλιστα, το ενδεχόμενο, ο τεχνικός του «τριφυλλιού», ο οποίος έχει δουλέψει αρκετά στο πρέσινγκ και στις τελευταίες προπονήσεις, να υιοθετήσει μια περισσότερο αμυντική τακτική, με τις γραμμές να παίζουν πιο κοντά, για να αφήνουν χώρους για τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Ακούστε τι είπε για την αναμέτρηση που έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός, αλλά και την παρουσία των διεθνών στις εθνικές τους:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x