Stoiximan Super League

Φορναρόλι και Φόντε για τους «πράσινους»

Τα ονόματα των δύο ποδοσφαιριστών οι οποίοι φέρεται να αποτελούν μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού για να καλύψουν το κενό στην επίθεση αποκαλύπτει η Πράσινη. Σύμφωνα το σχετικό δημοσίευμα οι πράσινοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση των Μπρούνο Φορναρόλι και Ρουί Φοντέ έχοντας –αρχικά- εξετάσει αρκετά τις περιπτώσεις του κάθε ενός ποδοσφαιριστή

Τα ονόματα των δύο ποδοσφαιριστών οι οποίοι φέρεται να αποτελούν μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού για να καλύψουν το κενό στην επίθεση αποκαλύπτει η Πράσινη.

Σύμφωνα το σχετικό δημοσίευμα οι πράσινοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση των Μπρούνο Φορναρόλι και Ρουί Φοντέ έχοντας –αρχικά- εξετάσει αρκετά τις περιπτώσεις του κάθε ενός ποδοσφαιριστή. Ο Φορναρόλι είναι Ουρουγουανός, ανήκει στη Σαμπντόρια και δίδεται δανεικός τα τελευταία τρία χρόνια. Τελευταία του ομάδα η Μοντβιδέο..

Ο Φοντέ είναι Πορτογάλος, 22 ετών και αγωνίζεται στην Εσπανιόλ. Άρχισε την καριέρα του στις ακαδημίες της Άρσεναλ, με επόμενες… στάσεις τις Κρίσταλ Πάλας, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Βιτόρια Σετουμπάλ.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x