Ελλάδα

Έμειναν τρεις…

Μετά την απομάκρυνση του ενδεχομένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού o Κρις Φλέμινγκ έχουν απομείνει τρεις υποψήφιοι για τη θέση του νέου τεχνικού: Ηλίας Ζούρος, Γιώργος Μπαρτζώκας και Σίτο Αλόνσο. Ποιά τα δεδομένα που εξετάζουν οι Αγγελόπουλοι και το όνομα-έκπληξη. Άμεσα οι εξελίξεις, αφού θα πρέπει να τεθούν επί τάπητος όλα τα «καυτά» θέματα του σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Μετά την απομάκρυνση του ενδεχομένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού o Κρις Φλέμινγκ –όπως αποκάλυψε χθες πρώτο το www.sport-fm.gr- έχουν απομείνει τρεις υποψήφιοι για τη θέση του νέου τεχνικού: ο Ηλίας Ζούρος, ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Σίτο Αλόνσο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την στιγμή ο ομοσπονδιακός προπονητής φέρεται να κερδίζει πόντους στη λίστα και δεν αποκλείεται εν τέλει να κερδίσει την κούρσα διαδοχής του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από την πλευρά της ΚΑΕ Ολυμπιακός, καθώς ο Ηλίας Ζούρος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα στο προ-ολυμπιακό τουρνουά και –με την ευχή όλων- αργότερα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο. Στο λιμάνι, τηρούν σιγή ιχθύος για όλες τις υποθέσεις, ενώ αν όντως είχαν αποφασίσει να δώσουν το χρίσμα στον Γιώργο Μπαρτζώκα, θα το είχαν κάνει ήδη, αφού στο ραντεβού της προηγούμενης Δευτέρας (25/06) υπήρχε συμφωνία σε όλους τους τομείς.

Είναι φανερό λοιπόν πως οι αδελφοί Αγγελόπουλοι κάτι περιμένουν, αφού ακόμα και η περίπτωση του Κρις Φλέμινγκ δεν ήταν και τόσο δαπανηρή και δύσκολη, ενώ ταίριαζε σχεδόν απόλυτα στις προϋποθέσεις που έχουν θέσει για τον νέο τεχνικό ηγέτη (πιεστική άμυνα, γρήγορο και σύγχρονο μπάσκετ). Σε ότι αφορά τον Σίτο Αλόνσο τώρα, διερευνητική επαφή έχει γίνει αλλά όχι πρόταση, αφού ο Ισπανός φαίνεται πως έχει προτεραιότητα την παραμονή του στην χώρα του και σε μία εκ των Λαγκούν Άρο (ομάδα του τη φετινή σεζόν) ή Κάχα Λαμποράλ. Θυμίζουμε πως ο συγκεκριμένος τεχνικός, ψηφίστηκε ως κορυφαίος της ACB League για τη περίοδο 2011-2012.

Πάντως, οι εξελίξεις στο θέμα του νέου προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης δεν θα αργήσουν για πολύ ακόμα, αφού πρέπει να τεθούν επί τάπητος όλα τα κρίσιμα θέματα που αφορούν το σχεδιασμό. Δεν αποκλείεται να υπάρχει στη λίστα και όνομα-έκπληξη που αυτή τη στιγμή να έχει στα…χαρτιά ομάδα, αλλά να μείνει άμεσα ελεύθερος (π.χ. από την ισπανική αγορά). Το…σταυρολεξο είναι για δυνατούς λύτες, αλλά σύντομα θα…συμπληρωθεί.

Νίκος Ζέρβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x