Ελλάδα

«Ναυάγησε» η περίπτωση Φλέμινγκ

Απομακρύνεται οριστικά από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού ο Κρις Φλέμινγκ, καθώς οι συζητήσεις δεν καρποφόρησαν σε ουσιαστικό επίπεδο, την ώρα που το deadline της Μπάμπεργκ για να λύσει το συμβόλαιό του έληξε. Έτσι ο Αμερικανός προπονητής που ήταν σε περίοπτη θέση της λίστας των αδελφών Αγγελόπουλων, θα μείνει στην γερμανική ομάδα με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2014. Επόμενοι στη λίστα Σίτο Αλόνδο και Γιώργος Μπαρτζώκας, δεν αποκλείεται και η έκπληξη.

Απομακρύνεται οριστικά από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού ο Κρις Φλέμινγκ, καθώς οι συζητήσεις δεν καρποφόρησαν σε ουσιαστικό επίπεδο, την ώρα που το deadline της Μπάμπεργκ για να λύσει το συμβόλαιό του έληξε. Έτσι ο Αμερικανός προπονητής που ήταν τις τελευταίες ημέρες σε περίοπτη θέση της λίστας των αδελφών Αγγελόπουλων για να αντικαταστήσει τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, θα μείνει στην γερμανική ομάδα με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2014.

Σε ότι αφορά τον Ολυμπιακό, μένει να δούμε αν θα ενεργοποιήσει την συμφωνία που έχει εδώ και οκτώ μέρες με τον Γιώργο Μπαρτζώκα (η στάση της ΚΑΕ την τελευτσία εβδομάδα δεν δείχνει ότι είναι η πρώτη επιλογή) ή θα εξετάσει και άλλες περιπτώσεις προτού καταλήξει. Το όνομα που ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες, είναι αυτό του Σίτο Αλόνσο που έμεινε ελεύθερος από την ισπανική Λαγκούν Άρο, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει στα υπόψη και άλλη περίπτωση-έκπληξη.

Με τον πρώην προπονητή της ομάδας από την χώρα των Βάσκων, έχει γίνει ήδη μία πρώτη επαφή, αλλά σε πρώιμο στάδιο και χωρίς κάτι χειροπιαστό. Έτσι, ο γρίφος του επόμενου προπονητή του Ολυμπιακού καλά κρατεί, αλλά μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έχει λυθεί οριστικά.

Νίκος Ζέρβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x